Visa gymnasium.se som: Mobil

Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service

Yrkesgymnasiet Skarpnäck
Programinformation
Stockholm
Handels- och administrationsprogrammet

Film

På Yrkesgymnasiet Stockholm tillbringar du halva din studietid på en arbetsplats tillsammans med en duktig handledare. Detta är skolan för dig som vill lära dig ett yrke från grunden och komma snabbt ut i arbetslivet efter studenten!

Om utbildningen

Handels- och administrationsprogrammet på Yrkesgymnasiet Skarpnäck

Det här är programmet för dig som har ett sinne för affärer, vill jobba i butik eller kanske till och med vill starta eget! Handels- och administrationsprogrammet passar bra om du gillar att vägleda folk och ge bra service. Det är också viktigt inom handeln att få personer att känna sig nöjda med sin affär.

Försäljning och kundservice

Handels- och administrationsprogrammet på Yrkesgymnasiet har fokus på försäljning och kundservice. Eftersom det är många inom handeln som startar sina egna företag får du också lära dig om företagsamhet och entreprenörskap. Säljteknik och praktisk marknadsföring ingår också i utbildningen. Du får värdefull branscherfarenhet och viktiga kontakter med företag genom den moderna säljarutbildning du får på Yrkesgymnasiet. Efter att du är klar med gymnasiet är du anställningsbar som butikssäljare på en gång.

Åk på säljresa

För att se säljrollen även ur ett internationellt perspektiv får du åka på en resa till en storstad i Europa tillsammans med kurskamrater.

Möjligt att bli högskolebehörig

Genom att välja Svenska 3, 100p, inom ditt individuella val får du grundläggande behörighet till högskola och universitet.

Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Handels- och administrationsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service

Du söker programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service så kommer skolan att kontakta dig.

Yrkesgymnasiet Skarpnäck

Välkommen till Yrkesgymnasiet Skarpnäck!

Yrkesgymnasiet Skarpnäck är den personliga skolan där alla elever får synas och utvecklas. I skolans mysiga lokaler är stämningen mellan elever och personal alltid vänlig. Här får du möjlighet att utvecklas efter dina förutsättningar och få teoretisk kunskap, praktisk erfarenhet...


Läs mer om Yrkesgymnasiet Skarpnäck och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Yrkesgymnasiet Skarpnäck

Flygfältsgatan 11
128 30 Stockholm

 Visa telefonnummer
yrkesgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 2

Baseras på 1 recensioner.

Erik
(2)
Välj inte denna gymnasium. Skolan är så dålig och liten. Finns knappast något att göra/ingen cafeteria. finns ingen matsal, man äter mat på vanliga skolbänk. Själv har jag ångrat stort att jag valt denna gymnasium men tyvärr kunde jag inte byta till andra skolor vilket ledde till att jag hade tre ganska jobbiga år på gymnasiet Plus med...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(2,0)
Baseras på 1 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service från Yrkesgymnasiet Skarpnäck, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Yrkesgymnasiet Stockholm
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Du kanske också är intresserad av: