COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig! ⭐

Yrkesgymnasiet Norrköping

Vill du lära dig i verkligheten och börja jobba direkt efter studenten? Nu har du en unik chans – hösten 2020 kan du bli en av de första att gå på Yrkesgymnasiet Norrköping!

Yrkesgymnasiet Norrköping lägger grunden för ditt framtida yrkesliv. Här får du med dig både yrkeskunskap och erfarenhet som gör det möjligt för dig att få ditt drömjobb efter studenten. Samtidigt får du en bra grund i de allmänna ämnena och du kan också lägga till kurser för högskolebehörighet. Det här är den perfekta skolan för dig som hellre lär dig genom att göra saker istället för att läsa om det.

Mindre snack, mer verkstad – lär dig ett yrke på riktigt

På Yrkesgymnasiet är mer än hälften av din skoltid på en arbetsplats. Då kan du snabbt lära dig ditt nya yrke, få en förståelse för branschen och knyta viktiga kontakter. Yrkesgymnasiet ger dig alla förutsättningar att snabbt få ett jobb efter studenten, precis som 9 av 10 av våra tidigare elever på andra skolor har fått.

Högkvalitativa APL-platser

Eftersom så mycket av din skoltid är på ett företag är det viktigt för Yrkesgymnasiet att ha kvalitativa APL-platser. Skolan samarbetar med såväl branschförbunden som med företag inom det lokala och regionala näringslivet. De företag som skolan väljer att arbeta med är

framgångsrika och välskötta företag som är i behov av just dig.

FYRA SNABBA FAKTA OM YRKESGYMNASIET:

• Hos oss är mer än 50 % av din studietid på praktik (APL).

• Vi ger dig startpaket till körkort eller en internationell studieresa.

• Du kan alltid lägga till kurser för högskolebehörighet.

• 9/10 av våra elever får jobb direkt efter gymnasiet!

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Norrköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Yrkesgymnasiet Norrköping

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Norrköping.

Yrkesgymnasiet Norrköping

Södra Promenaden 60
Norrköping

yrkesgymnasiet.se

För att få mer information från Yrkesgymnasiet Norrköping, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Yrkesgymnasiet Norrköping

Det finns inga recensioner än.