På Yrkesgymnasiet i Huddinge lär du dig ett yrke från grunden. Du får göra mycket praktik och har bra möjligheter att komma direkt ut i arbetslivet efter studenten.

Yrkesgymnasiet Huddinge

“Man är på väg mot det man vill bli och det är skönt att alla är schyssta.”  Emelie Hansson, Vård- och omsorgsprogrammet, årskurs 1

Välkommen till Yrkesgymnasiet Huddinge!

Yrkesgymnasiet Huddinge har goda kommunikationsförbindelser och du hittar skolan i rymliga lokaler i centrala Flemingsberg. Skolan genomsyras av den goda stämningen mellan elever och lärare. Yrkesgymnasiet Huddinge är den lilla skolan där alla får synas och elevens utveckling alltid står i centrum. Här får eleverna vara med och forma skolan och just detta gör att både elever och lärare trivs så bra tillsammans.

Redo för anställning efter gymnasiet

På Yrkesgymnasiet Huddinge har du praktik på ett företag under minst hälften av din utbildningstid. Du får en gedigen utbildning och blir anställningsbar med ett försprång på arbetsmarknaden. Tillsammans med din handledare förbereds du på bästa sätt inför arbetslivet.

9 av 10 får jobb direkt efter studenten

Flera års framgångsrik undervisning av yrkesprogram har gett resultat för Yrkesgymnasiets elever. Tack vare att du som elev tillbringar en stor del av studietiden på en arbetsplats lär du dig yrket från grunden och får kontakter, vilket skapar goda förutsättningar för jobb efter gymnasiet. Enligt den senaste mätningen fick 9 av 10 av Yrkesgymnasiets elever jobb direkt efter studenten.

Vill du ha grundläggande högskolebehörighet kan du självklart också utöka din studieplan.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Huddinge, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Välkommen på Öppet hus på Yrkesgymnasiet Huddinge!

Nu kan vi äntligen börja ses på riktigt igen!

Därför bjuder vi nu in till Öppet hus på Yrkesgymnasiet. Ta chansen att kika runt i skolan samt träffa våra elever och personal – och räta ut alla dina eventuella frågetecken inför gymnasievalet.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-10-21    Tid:   18:00 - 19:00
Datum:   2021-11-10    Tid:   18:00 - 19:00
Datum:   2021-12-08    Tid:   18:00 - 19:00
Datum:   2022-01-27    Tid:   18:00 - 19:00
Datum:   2022-02-12    Tid:   12:00 - 13:00

Utbildningar - Yrkesgymnasiet Huddinge

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Huddinge.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Huddinge

Yrkesgymnasiet Huddinge

Regulatorvägen 21
141 49 Huddinge

yrkesgymnasiet.se

Snittbetyg: 5

Mathilda
Som min första gång när jag kom till skolan kände jag bara att jag ville börja klippa .jag tyckte det var så intressant men jag visste inte att vara frisör så skulle Att det skulle vara så service inriktad och jag älskar att prata med folk så jag kände direkt att frisör var mitt yrke.
N.E
Verkligen en jätte bra skola. Går i ettan och börjar snart tvåan och hade aldrig föreställt mig en sån bra start på gymnasiet. Man träffar så många nya människor utan att behöva oroa sig över 2 och 3 vilket jag va då jag var rädd att dom skulle tycka att vi va små och bara i vägen. Detta va en lättnad för mig att man kan börja med bara dom man s...
Visa hela

Forum om Yrkesgymnasiet Huddinge

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Huddinge och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga
Skolrecensioner

För att få mer information från Yrkesgymnasiet Huddinge, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Yrkesgymnasiet Huddinge