“Det bästa med Yrkesgymnasiet är att alla är så måna om varandra och att alla tar hand om varandra.” Saga Lundell, Hantverksprogrammet

Välkommen till Yrkesgymnasiet Täby!

Tidigare hette skolan Täby Yrkesgymnasium, men från och med hösten 2022 är verksamheten en del av Yrkesgymnasiet. Även om skolan har svirat om till en ny kostym är det fortfarande samma tanke som styr utbildningen: Du lär dig tillsammans med riktiga företag och på en arbetsplats, så att du blir redo för arbetslivet.

Yrkesgymnasiet Täby lägger grunden för ditt framtida yrkesliv. Här får du med dig både yrkeskunskaper och erfarenheter som gör det möjligt för dig att få ditt drömjobb efter studenten. Samtidigt får du en bra grund i de allmänna ämnena och du kan också lägga till kurser för högskolebehörighet. Detta är den perfekta skolan för dig som hellre lär dig genom att göra saker i stället för att läsa om dem.

En god gemenskap

Vi är ett mindre gymnasium där alla känner alla, gemenskapen är god och trivselfaktorn är hög, vilket är avgörande för framgångsrikt lärande. Hos oss blir varje elev sedd och hörd och vi arbetar med stort individuellt fokus på varje individ.

Utbildningar

Yrkesgymnasiet Täby erbjuder alla inriktningar som ingår i det nationella Fordons- och transportprogrammet samt Hantverksprogrammet med inriktning Frisör, barberare och hår- och makeupstylist

Högkvalitativa APL-platser

Eftersom så mycket av din skoltid genomförs på ett företag är det viktigt för Yrkesgymnasiet att ha kvalitativa APL-platser. Skolan samarbetar med såväl branschförbund som med företag inom det lokala och regionala näringslivet. De företag som skolan väljer att arbeta med är framgångsrika och välskötta företag som är i behov av just dig.

Körkort och utbildningsresor

För att arbetsgivaren verkligen ska vilja anställa dig erbjuder Yrkesgymnasiet startpaket för körkort på flera av våra program. För de yrken som inte måste ha körkort arrangerar vi utbildningsresor utomlands där du får se hur ditt framtida yrke utövas på den internationella scenen.

Du hittar Yrkesgymnasiet Täby i ändamålsenliga lokaler två kilometer väster om Täby centrum, endast 100 meter från SL-trafikens busshållplats. Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Täby , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Yrkesgymnasiet Täby

Välkommen på Öppet hus på Yrkesgymnasiet Täby!

Nu bjuder vi in till Öppet hus på Yrkesgymnasiet Täby!

Ta chansen att kika runt i skolan samt träffa våra elever och personal – och räta ut alla dina eventuella frågetecken om gymnasievalet.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-12-10    Tid:   12:00 - 13:00

Täby Yrkesgymnasium på Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Täby .

Yrkesgymnasiet Täby

Enhagsvägen 11
187 40 Täby

yrkesgymnasiet.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från Yrkesgymnasiet Täby , fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga