På Yrkesgymnasiet Västerås får du en praktisk utbildning med mycket praktik.

Yrkesgymnasiet Västerås

Yrkesgymnasiet-Västerås

“Det bästa med Yrkesgymnasiet Västerås är att de erbjuder bra lärlingsplatser. Jag gör min praktik på JC och jag har redan fått arbete där.” - Jessica Karlsson, Handels- och administrationsprogrammet åk 3.

Välkommen till Yrkesgymnasiet Västerås!

Yrkesgymnasiet Västerås är den lilla skolan mitt i näringslivet. Här är det en självklarhet att bli bemött med respekt, att alla blir sedda och kan lära utifrån sina möjligheter och sina förmågor. Det är viktigt för skolan att matcha rätt lärlingsplats mot rätt elev. Yrkesgymnasiet Västerås är den enda skolan i Västerås som har gymnasiala yrkesutbildningar med lärlingskonceptet. När du lämnar Yrkesgymnasiet ska du vara anställningsbar.

Yrkesgymnasiet gör dig anställningsbar
Minst halva utbildningstiden på Yrkesgymnasiet är förlagd på ett företag, vilket ger en gedigen utbildning och ett försprång på arbetsmarknaden. Till din hjälp har du en handledare som förbereder dig på bästa sätt inför ditt framtida yrkesliv.

En framgångssaga
Yrkesgymnasiet har varit framgångsrika i att utbilda elever som faktiskt lyckas ta sig in på arbetsmarknaden. Tack vare att utbildningarna till stor del bedrivs på riktiga arbetsplatser skapas nätverk, kontakter och erfarenheter som leder 86% till jobb efter studenten (Skellefteå 2012).

Du kan självklart också välja att studera vidare på universitet genom att utöka din studieplan.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Västerås, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varmt välkommen till Öppet hus på Yrkesgymnasiet Västerås!

På Yrkesgymnasiet kan du bli ett yrkesproffs – kom på Öppet hus så visar vi hur! Passa också på att se mer av skolan, träffa lärare och elever och få inspo till vilket program du kan välja. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-12    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2019-12-12    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-01-25    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2020-02-12    Tid:   17:00 - 18:00

Utbildningar

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Västerås.

Yrkesgymnasiet Västerås

Kopparbergsvägen 25
72213 Västerås

yrkesgymnasiet.se

Gabriel
Gillar skolan den e bra och härlig
Gabriel Hanna
Allt e bra med den är skolan lös lärare är bra och solen är ess
Elenore seiler
De individanpassar praktikplatsen som jag älska hästar så då fick jag praktikplats på daglig verksamhet stallet. De är den bästa praktikplatsen man kan vara på

Forum om Yrkesgymnasiet Västerås

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Västerås och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Västerås, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner