På Yrkesgymnasiet Stockholm tillbringar du halva din studietid på en arbetsplats tillsammans med en duktig handledare. Detta är skolan för dig som vill lära dig ett yrke från grunden och komma snabbt ut i arbetslivet efter studenten!

Yrkesgymnasiet Stockholm

“På frisörsalongen där jag praktiserar får jag göra allt som kan erbjudas på en salong. Min handledare har alltid koll så jag gör allt rätt såklart. Salongen är nöjd med mig och jag har blivit tillfrågad om vidare jobb efter studenten.” - Darham Ahmed Jaber Aswad, Hantverksprogrammet åk 3.

Välkommen till Yrkesgymnasiet Stockholm!

Yrkesgymnasiet Stockholm är den personliga skolan där alla elever får synas och utvecklas. I skolans mysiga lokaler är stämningen mellan elever och personal alltid vänlig. Här får du möjlighet att utvecklas efter dina förutsättningar och få teoretisk kunskap, praktisk erfarenhet och stor social kompetens så att du kan stå väl rustad inför framtiden. På Yrkesgymnasiet Stockholm ska alla elever som tar studenten kunna känna yrkesstolthet.

Vill du bli anställningsbar?

Minst halva utbildningstiden på Yrkesgymnasiet är förlagd på ett företag, vilket ger en gedigen utbildning och ett försprång på arbetsmarknaden. Du förbereds på bästa sätt inför ditt framtida yrkesliv, tillsammans med din handledare.

Fina jobbmöjligheter

Att Yrkesgymnasiets elever är uppskattade på arbetsmarknaden ser man tydligt. Tack vare att yrkesutbildningarna till stor del bedrivs på arbetsplatser skapas förutsättningar och kontakter, vilket ledde hela 86% till jobb efter studenten i Yrkesgymnasiets första avgångsklass (Skellefteå 2012).

Vill du läsa vidare efter gymnasiet kan du få grundläggande högskolebehörighet genom utökad studieplan.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varmt välkommen till Öppet hus på Yrkesgymnasiet Stockholm!

På Yrkesgymnasiet kan du bli ett yrkesproffs – kom på Öppet hus så visar vi hur! Passa också på att se mer av skolan, träffa lärare och elever och få inspo till vilket program du kan välja. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-12-12    Tid:   18:00 - 19:00
Datum:   2020-01-18    Tid:   12:00 - 13:00
Datum:   2020-01-30    Tid:   18:00 - 19:00
Datum:   2020-02-12    Tid:   18:00 - 19:00

Utbildningar - Yrkesgymnasiet Stockholm

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Stockholm.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Stockholm

Yrkesgymnasiet Stockholm

Flygfältsgatan 11

www.yrkesgymnasiet.se

Snittbetyg: 1,5

Börja inte på YG Skarpnäck
Sämsta skolan ångrar att ja ens börjat på den. Lärarna o rektorn tar inte ansvar för eleverna och dom bryr sig inte om elevernas svårigheter för ämnen.
Erik
Välj inte denna gymnasium. Skolan är så dålig och liten. Finns knappast något att göra/ingen cafeteria. finns ingen matsal, man äter mat på vanliga skolbänk. Själv har jag ångrat stort att jag valt denna gymnasium men tyvärr kunde jag inte byta till andra skolor vilket ledde till att jag hade tre ganska jobbiga år på gymnasiet Plus med...
Visa hela

Forum om Yrkesgymnasiet Stockholm

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Stockholm och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
0 hur många elever går handel? och hur många elever är det i skolan? 2017-10-05   vanessa hej jag undrar hur många som går handelpogrammet på er skola? och hur många elever det är i skolan?
1 praktisk ellära 2014-02-06   Mamma Hej! Om man är intresserad av att gå El och Energi programmet på Strandbergsgatan, har man även den praktiska utbildningen där eller är den förlagd ute i Flemmingsberg?
Sida:

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner