På Yrkesgymnasiet Örebro får du lära dig ett yrke från grunden. Kolla in filmen för att veta mer om Yrkesgymnasiet Örebro!

Yrkesgymnasiet Örebro

“Mitt mål är att bli byggnadsingenjör. På YG kan jag dels få en yrkesutbildning så att jag kan finansiera min vidare studier, en inblick i byggkonsten från grunden men också all särskild behörighet som krävs för att kunna läsa till byggnadsingenjör.”
- Milad Mahmoudyan, Bygg- och anläggningsprogrammet åk 3.

Välj Yrkesgymnasiet Örebro!

Yrkesgymnasiet Örebro är en liten skola med stort hjärta där alla är välkomna. Här skapas möjlighet för eleverna att utveckla en beredskap för att förstå och leva i ett samhälle präglat av mångfald på alla plan, samtidigt som de utbildar sig till Sveriges bästa yrkesmän och yrkeskvinnor. Yrkesgymnasiet sår frön för en yrkesstolthet, ett globalt tänkande och en förståelse för alla människors lika värde.

Anställningsbara elever

På Yrkesgymnasiet består minst halva utbildningen av praktik på ett företag. Tack vare det arbetsplatsförlagda lärandet får du en gedigen utbildning och ett riktigt försprång på arbetsmarknaden. Där förbereds du på bästa sätt inför ditt framtida yrkesliv tillsammans med en kunnig handledare.

De flesta får jobb

Att bedriva yrkesutbildning på en arbetsplats har visat sig mycket framgångsrikt. År 2018 fick hela 96 procent av avgångseleverna på Yrkesgymnasiet Örebro jobb direkt efter studenten!

Du kan också utöka din studieplan och på så vis få grundläggande behörighet till universitet och högskola.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Örebro, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varmt välkommen till Öppet hus på Yrkesgymnasiet Örebro!

På Yrkesgymnasiet kan du bli ett yrkesproffs – kom på Öppet hus så visar vi hur! Passa också på att se mer av skolan, träffa lärare och elever och få inspo till vilket program du kan välja. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-25    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2020-02-11    Tid:   17:00 - 18:00

Utbildningar - Yrkesgymnasiet Örebro

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Örebro.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Örebro

Yrkesgymnasiet Örebro

Stubbengatan 2

yrkesgymnasiet.se

Snittbetyg: 5

Ellen Eriksson
En liten och familjär skola med underbara lärare. Härligt med mycket praktik och lär sig mycket under bara sitt första halvår på skolan. Jag trivs super bra och skulle inte vara mer nöjd med det valet jag gjort.
Mido Fattouh
I yrkes gymnasiet har vi bästa lärare att hjälpa alla elever att få bra betyg att klar med hela uppgift i tid. Det är bästa skolan, med bästa, lärare, bästa rektor. i års 3 dem fixa jobb till bra elever. Jag rekommendera alla nionde elever att söka i yrkes gymnasiet.

Forum om Yrkesgymnasiet Örebro

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Örebro och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
0 abdi 2015-11-08   abdikani hej abdi heter jag och undra mig om man har f svenska oc matte kan man komma in i Yrkesgymnasiet Örebro
Sida:

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Örebro, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner