På Yrkesgymnasiet Linköping får du en bra yrkesutbildning med mycket praktik. Kolla in filmen för att veta mer!

Yrkesgymnasiet Linköping

”Yrkesgymnasiet i Linköping är en mindre skola vilket innebär att det blir goda relationer mellan oss elever samt att man får en bra relation till lärarna, man känner sig sedd och lär känna varandra.” - Dénise Pettersson, Handels- och administrationsprogrammet åk 3.

Välj Yrkesgymnasiet Linköping!

Yrkesgymnasiet Linköping är en liten skola som ger dig trygghet och inflytande. Med närvarande lärare får du förutsättningar att prestera efter din egen förmåga i såväl yrkes som teoretiska ämnen. Yrkesgymnasiet är centralt beläget i Linköping med närhet till resecentrum. Det finns goda kommunikationer vilket innebär att skolan har elever från hela Östergötland som dagligen pendlar hit. Yrkesgymnasiet är en skola i tiden och perfekt för dig som vill jobba mycket praktiskt.

Halva utbildningen på ett företag

På Yrkesgymnasiet ska alla elever vara anställningsbara efter studenten. Du läser därför minst 50 % av din utbildningstid i form av praktik på ett företag och får på så vis en gedigen utbildning och ett försprång på arbetsmarknaden. Tillsammans med din handledare förbereds du på bästa sätt inför arbetslivet.

Jobb direkt efter gymnasiet

Tack vare Yrkesgymnasiets studieform med mycket praktik får många av skolans elever jobb direkt efter gymnasiet. I den första avgångsklassen, i Skellefteå 2012, fick hela 86% arbete direkt vid studenten.

Vill du läsa vidare efter gymnasiet kan du på Yrkesgymnasiet även utöka din studieplan för grundläggande högskolebehörighet.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Linköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varmt välkommen till Öppet hus på Yrkesgymnasiet Linköping!

På Yrkesgymnasiet kan du bli ett yrkesproffs – kom på Öppet hus så visar vi hur! Passa också på att se mer av skolan, träffa lärare och elever och få inspo till vilket program du kan välja. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-13    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2019-11-16    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2019-12-05    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-02-06    Tid:   17:00 - 19:00

Utbildningar - Yrkesgymnasiet Linköping

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Linköping.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Linköping

Yrkesgymnasiet Linköping

Linnegatán 7
582 25 Linköping

www.yrkesgymnasiet.se

Johanna
Jätte bra skola och utbildning, lärarna är positiva och glada och man känner sig alltid välkommen! Ångrar inte att jag bytte till YG en enda sekund
Linnea
Bra ut utbildning och jättebra och pedagogiska lärare

Forum om Yrkesgymnasiet Linköping

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Linköping och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Linköping, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner