På Yrkesgymnasiet i Huddinge lär du dig ett yrke från grunden. Du får göra mycket praktik och har bra möjligheter att komma direkt ut i arbetslivet efter studenten.

Yrkesgymnasiet Huddinge

“Man är på väg mot det man vill bli och det är skönt att alla är schyssta.” - Emelie Hansson, Vård- och omsorgsprogrammet åk 1

Välkommen till Yrkesgymnasiet Huddinge!

Yrkesgymnasiet Huddinge har goda kommunikationsförbindelser och du hittar skolan i rymliga lokaler i centrala Flemingsberg. Skolan genomsyras av den goda stämningen mellan elever och lärare. Yrkesgymnasiet Huddinge är den lilla skolan där alla får synas och elevens utveckling står i centrum. Här får eleverna vara med och forma skolan och just detta gör att både elever och lärare trivs så bra tillsammans.

Redo för anställning efter gymnasiet

På Yrkesgymnasiet Huddinge har du praktik på ett företag under minst halva din utbildningstid. Du får en gedigen utbildning och blir anställningsbar med ett försprång på arbetsmarknaden. Tillsammans med din handledare förbereds du på bästa sätt inför arbetslivet.

De flesta får jobb!

Flera års framgångsrik undervisning av yrkesprogram har gett resultat för Yrkesgymnasiets elever. Tack vare att du som elev tillbringar stor del av tiden på en arbetsplats lär du dig yrket från grunden och får kontakter vilket skapar goda förutsättningar för jobb efter gymnasiet.

I Yrkesgymnasiets första avgångsklass i Skellefteå 2012 fick hela 86% arbete direkt vid studenten. Vill du ha grundläggande högskolebehörighet kan du självklart också utöka din studieplan.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Huddinge, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varmt välkommen till Öppet hus på Yrkesgymnasiet Huddinge!

På Yrkesgymnasiet kan du bli ett riktigt yrkesproffs – kom på Öppet hus så visar vi hur! Passa också på att se mer av skolan, träffa lärare och elever och få inspo till vilket program du kan välja. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-18    Tid:   12:00 - 13:00
Datum:   2020-01-30    Tid:   18:00 - 19:00
Datum:   2020-02-12    Tid:   18:00 - 19:00

Utbildningar - Yrkesgymnasiet Huddinge

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Huddinge.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Huddinge

Yrkesgymnasiet Huddinge

Regulatorvägen 21
141 49 Huddinge

yrkesgymnasiet.se

Forum om Yrkesgymnasiet Huddinge

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Huddinge och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Huddinge, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.