Vad kan Yrkesgymnasiet erbjuda dig som elev? Kolla in deras video och få svaret!

Yrkesgymnasiet Göteborg

Välkommen till Yrkesgymnasiet Göteborg!

Yrkesgymnasiet som drivs av utbildningsföretaget ThorenGruppen AB har 12 Yrkesgymnasium runt om i landet, från Skellefteå i norr till Malmö i söder. Yrkesgymnasiet Göteborg erbjuder 11 yrkesprogram samt introduktionsprogram. Du är varmt välkommen att besöka skolan på Öppet Hus – då kan vi visa mer vad vi har att erbjuda!

Lär dig ett yrke från grunden

På Yrkesgymnasiet Göteborg får du chansen att lära dig ett yrke från grunden. Du gör det i en studieform som är anpassad för det du ska utbilda dig till, därför jobbar du mycket praktiskt.

Halva gymnasietiden sker ute på en arbetsplats

Yrkesgymnasiets mål är att du som elev ska vara anställningsbar direkt efter studenten. Som elev på Yrkesgymnasiet Göteborg kommer du därför att spendera minst halva din studietid ute på en arbetsplats. Till din hjälp kommer du att ha en erfaren handledare. Med en sådan utbildning i ryggen får du ett försprång på arbetsmarknaden.

Virtuellt klassrum ger dig extra stöd

På Yrkesgymnasiet Göteborg tror man på IT. Under din tid på skolan får du dels låna en egen bärbar dator som blir ett viktigt verktyg under tre år, men du får också extra stöd i form av ett ”virtuellt klassrum” som kallas för Progress. Det virtuella klassrummet är alltid öppet och här kan du komma åt ditt schema och dina inlämningsuppgifter.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varmt välkommen till Öppet hus på Yrkesgymnasiet Göteborg!

På Yrkesgymnasiet kan du bli ett yrkesproffs – kom på Öppet hus så visar vi hur! Passa också på att se mer av skolan, träffa lärare och elever och få inspo till vilket program du kan välja. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-05-08    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2019-05-21    Tid:   17:00 - 18:00

Utbildningar - Yrkesgymnasiet Göteborg

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Göteborg.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Göteborg

Ranängsvägen 9 (7-11)
41664 Göteborg

yrkesgymnasiet.se

Jag
Jag går på Yrkesgymnasiet i Göteborg Jag har aldrig tyckt om skolan förens jag kom hit! Denna skolan har verkligen fått mig å inse vad ja vill och vad ja kan bli. Det bästa på skolan är att vi har så roligt i klasserna och att vi har underbara lärare. Våra lärare tar tiden till oss och hjälper oss med extra uppgifter för inte få underkänt el...
Visa hela
Edzii
Vi har skola 2 veckor/2 veckor praktik, det är kul man får mycket arbetserfarenheter vilket gör att du kan få sommarjobb/jobb lättare. Det är kul, vi får mycket hjälp. Bästa lärarna & eleverna!

Forum om Yrkesgymnasiet Göteborg

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Göteborg och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Göteborg, fyll i följande uppgifter:

Utbildningsrecensioner
Baseras på 2 recensioner