Visa gymnasium.se som: Mobil

Vad kan Yrkesgymnasiet erbjuda dig som elev? Kolla in deras video och få svaret!

Yrkesgymnasiet Göteborg

Välkommen till Yrkesgymnasiet Göteborg!

Yrkesgymnasiet Göteborg erbjuder 11 yrkesprogram samt introduktionsprogram. Yrkesgymnasiet har som mål att du ska bli ett framtida yrkesproffs och här är samtliga program utformade för att lyckas med målet. Det är en trivsam skola, där elever och lärare arbetar tillsammans och kommer bra överens.

Skolans lokaler hittar du i centrala Göteborg med bra förbindelser. Om du är nyfiken eller vill meta mer om skolan så är du mer än välkommen att besöka Yrkesgymnasiet på Öppet hus! 

Lär dig ett yrke från grunden

På Yrkesgymnasiet Göteborg får du chansen att lära dig ett yrke från grunden. Du gör det i en studieform som är anpassad för det du ska utbilda dig till, därför jobbar du mycket praktiskt.

Halva gymnasietiden sker ute på en arbetsplats

Yrkesgymnasiets mål är att du som elev ska vara anställningsbar direkt efter studenten. Som elev på Yrkesgymnasiet Göteborg kommer du därför att spendera minst halva din studietid ute på en arbetsplats. Till din hjälp kommer du att ha en erfaren handledare. Med en sådan utbildning i ryggen får du ett försprång på arbetsmarknaden.

Virtuellt klassrum ger dig extra stöd

På Yrkesgymnasiet Göteborg tror man på IT. Under din tid på skolan får du dels låna en egen bärbar dator som blir ett viktigt verktyg under tre år, men du får också extra stöd i form av ett ”virtuellt klassrum” som kallas för Progress. Det virtuella klassrummet är alltid öppet och här kan du komma åt ditt schema och dina inlämningsuppgifter.


Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Öppet hus

Varmt välkommen till Öppet hus på Yrkesgymnasiet Göteborg!

På Yrkesgymnasiet kan du bli ett yrkesproffs – kom på Öppet hus så visar vi hur! Passa också på att se mer av skolan, träffa lärare och elever och få inspo till vilket program du kan välja. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-28    Tid:   17:00 - 18:00
Datum:   2020-04-04    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2020-05-12    Tid:   17:00 - 18:00

Utbildningar - Yrkesgymnasiet Göteborg

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Göteborg.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Göteborg

Yrkesgymnasiet Göteborg

Ranängsvägen 9 (7-11)
41664 Göteborg

 Visa telefonnummer
yrkesgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 4 recensioner.

Marianna Bäckström
(5)
Väldigt bra lärlingutbildning för barnen som har lättare att lära sig praktiskt än teoretiskt
Jag
(1)
Outbildade lärare som inte kan något om ämnet, praktikplatser som inte vet vad de ska göra av dig under alla tre år och lärare som inte vet hur man hanterar ungdomar och som bara skriker om att alla ska sätta sig hela lektionerna istället för att slänga ut de som inte sköter sig eller fortsätta utbildningen, du får knappt någon utbildning alls u...
Rektor Janna Krstic Kommentar:
Hej! Vi tar till oss av kommentaren och vill härmed återkoppla. På Yrkesgymnasiet Göteborg är alla kärnämneslärare utbildade och legitimerade/behöriga att undervisa i sitt ämne. Yrkeslärarna är i hög utsträckning legitimerade lärare och några har pågående utbildning. En yrkeslärare har flera års erfarenhet av branschen och besitter gedigna k...
Visa hela
Jag
(5)
Jag går på Yrkesgymnasiet i Göteborg Jag har aldrig tyckt om skolan förens jag kom hit! Denna skolan har verkligen fått mig å inse vad ja vill och vad ja kan bli. Det bästa på skolan är att vi har så roligt i klasserna och att vi har underbara lärare. Våra lärare tar tiden till oss och hjälper oss med extra uppgifter för inte få underkänt el...
Visa hela

Forum om Yrkesgymnasiet Göteborg

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Göteborg och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Göteborg, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 4 recensioner.