YG borås front

Yrkesgymnasiet Borås

Vill du lära dig i verkligheten och börja jobba direkt efter studenten? Nu har du en unik chans – hösten 2020 kan du bli en av de första att gå på Yrkesgymnasiet Borås!

Yrkesgymnasiet Borås lägger grunden för ditt framtida yrkesliv. Här får du med dig både yrkeskunskap och erfarenhet som gör det möjligt för dig att få ditt drömjobb efter studenten. Samtidigt får du en bra grund i de allmänna ämnena och du kan också lägga till kurser för högskolebehörighet. Det här är den perfekta skolan för dig som hellre lär dig genom att göra saker istället för att läsa om det.

Mindre snack, mer verkstad – lär dig ett yrke på riktigt

På Yrkesgymnasiet är mer än hälften av din skoltid på en arbetsplats. Då kan du snabbt lära dig ditt nya yrke, få en förståelse för branschen och knyta viktiga kontakter. Yrkesgymnasiet ger dig alla förutsättningar att snabbt få ett jobb efter studenten, precis som 9 av 10 av våra tidigare elever på andra skolor har fått.

Högkvalitativa APL-platser

Eftersom så mycket av din skoltid är på ett företag är det viktigt för Yrkesgymnasiet att ha kvalitativa APL-platser. Skolan samarbetar med såväl branschförbunden som med företag inom det lokala och regionala näringslivet. De företag som skolan väljer att arbeta med är framgångsrika och välskötta företag som är i behov av just dig.

FYRA SNABBA FAKTA OM YRKESGYMNASIET:

• Hos oss är mer än 50 % av din studietid på praktik (APL).

• Vi ger dig startpaket till körkort eller en internationell studieresa.

• Du kan alltid lägga till kurser för högskolebehörighet.

• 9/10 av våra elever får jobb direkt efter gymnasiet!

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Borås, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Yrkesgymnasiet Borås

Informationsträff

Informationsträff Yrkesgymnasiet Borås

På Yrkesgymnasiet kan du bli ett yrkesproffs – kom på vår informationsträff så visar vi hur! Passa också på att se mer av skolan och få inspo till vilket program du kan välja. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-12-18    Tid:   17:00 - 18:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Borås.

Yrkesgymnasiet Borås

Getängsvägen 27
Borås

yrkesgymnasiet.se

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Borås, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.