Recensioner av Young Business Creatives

Snittbetyg: 4,3

Theo

Skolans lokaler är väldigt fräscha och rymliga. Det finns gott om plats att hänga under rasterna. Maten är väldigt bra dock så kan de bli lite långa köer ibland. Skolans läge är perfekt då det finns flera ställen att käka ute på om man vill det.

Ebba

Jag tycker att lärarna på skolan tar hänsyn till individuella krav, och att lektionsupplägget är bra. En sak är att uppgifterna man får ibland kan vara lite oklara, vilket är svårt för mig! Skolan och miljön overall är väldigt lugn och trygg osv!

Juridikare

Ybc är generellt en skola där du har ett rätt stort ansvar. Du bestämmer lite själv vad du vill göra din skolgång till. Vill du softa lite är det fine. Vill du kötta då stöttar lärarna dig genom det också. Juridiken är svår men man lär sig ändå mycket om man vill. Resten av ämnena klarar man bra med basic knowledge. Ybc är även den främst...

Fredrik, Biträdande rektor YBC Kommentar:
Tack för fint betyg!
Visa hela
elev på skolan

Bra skola, bra lärare, bra lokaler och bra skolmat. Dock är rytmus eleverna obehagligt nära så det kan bli lite otryggt ibland.

Fredrik, biträdande rektor YBC Kommentar:
Tack för fint omdöme.

Vi tycker att en av våra stora tillgångar är att vi delar hus med både Rytmus och Sjölins. Kunskapsgallerian, som vårt hus heter, blir då tillsammans en stor och spännande byggnad med alla typer av människor.
Storm

Jag bor i Nacka. Ville läsa ekonomi men ville inte gå på Nacka gymnasium då det är så stor skola. Valde ist YBC ekonomi ekonomi och det var helt rätt val för mig! Har just gått ut år 2. Sköna, osnobbiga människor. Bra nivå på tempo o lärare (hade 280 mp) BRA klass, fina lokaler. OCH jag slipper ta mig förbi slussen. /

jsvm

Super lärare, mat och lokaler.

Medlemslogin