Visa gymnasium.se som: Mobil

Widerströmska gymnasiet

Widerströmska gymnasiet

För dig som ska välja gymnasium till hösten 2019 är den kommande gymnasieskolan på Campus Flemingsberg ett spännande alternativ! Hösten 2019 öppnar Widerströmska gymnasiet, med fokus på life science och entreprenörskap. Skolan kommer under det första året ta in 180 elever. 2021 beräknas skolan vara fullbelagd och har då plats för 500 elever.

Life Science

Är du intresserad av life science (naturvetenskap, teknik, hälsa och entreprenörskap)? Då är Widerströmska gymnasiet något för dig! Skolan kommer att ha ett tydligt fokus på just life science och du som elev kommer kunna läsa teknik-, naturvetenskap-, ekonomi-, eller vård- och omsorgsprogrammet. Widerströmska gymnasiet planerar också att starta gymnasieingenjörsutbildning, vilket är ett fjärde tekniskt år. 

Campus Flemingsberg

För dig som är intresserad av att plugga vidare är Widerströmska gymnasiet ett perfekt val, då gymnasieskolan kommer att ligga i högskoleområdet Campus Flemingsberg och dela lokaler med Karolinska Institutet. På campus ligger även Kungliga Tekniska Högskolan, Röda korsets högskola och Södertörns högskola. Närheten gör det lätt för skolan att ha ett nära samarbete med högskolorna och du som elev kommer att ha mycket goda förutsättningar för att plugga vidare!


Är du intresserad och vill veta mer om Widerströmska gymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Widerströmska gymnasiet

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Widerströmska gymnasiet.

Hitta till skolan

Widerströmska gymnasiet

Blickagången 16
141 52 Huddinge

 Visa telefonnummer
huddinge.se


Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Widerströmska gymnasiet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.