Visa gymnasium.se som: Mobil

Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap

Vansbro Utbildningscenter
Programinformation
Vansbro
Antal elever: 11 (år 1)
Samhällsvetenskapsprogrammet
  • Antagningspoäng: 228,8
    (Lägsta: 132,5) * statistik från 2017

Om utbildningen

Samhällsvetenskapsprogrammet (SA), SamhällsvetenskapIngenting är omöjligt på Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet med iniktning Samhällsvetenskap på Vansbro Utbilningscenter är en bra utbildning som ger dig goda valmöjligheter för framtiden. Här får du dessutom koll på vad som händer i omvärlden.

Få undervisning i små grupper

På Vansbro Utbildningscenter får du Samhällsvetenskapsprogrammets gedigna utbildningsgrund i kombination med smidighet och närhet. Du läser på en liten skola och i små undervisningsgrupper, vilket gör det möjligt för lärarna att hinna ägna mycket uppmärksamhet åt varje enskild elev. Efetrsom det är nära till allt och alla är det också möjligt med flexibla och skräddarsydda lösningar. Helt enkelt, ingenting är omöjligt!

Läs SO-ämnen och driv eget företag

Tycker du om språk och SO-ämnen som samhällskunskap, historia,religion och geografi är Samhällsvetenskapsprogrammet rätt val för dig. Det finns möjlighet att kombinera studierna på Samhällsvetenskapsprogrammet i Vansbro med träning och teori vid skolans cykelgymnasium. Det finns också möjligheten för alla elever att driva ett företag under gymnasietiden med Ungt Företagande (UF). Många av skolans elever har drivit mycket framgångsrikt. Bland annat har de vunnit titlar som bästa UF-företag i Dalarna och bästa EwB-företag (Enterprise without Borders).

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap

Som boende i samma kommun som Vansbro Utbildningscenter söker du till programmet via Antagningskansliet Region Dalarna. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Myntgatan 2 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
E-post: antag@dalakf.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Vansbro Utbildningscenter

Vansbro Utbildningscenter

Vansbro Utbildningscenter är en liten och trivsam gymnasieskola med många möjligheter. Det är en liten skola med ca 180 elever och 7 nationella program. Klasserna är små och lärartätheten relativt hög. Vård- och omsorgsprogrammet ges i lärlingsform, det betyder att minst halva undervisningstiden är...


Läs mer om Vansbro Utbildningscenter och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Vansbro Utbildningscenter

Parkgatan 8
780 50 Vansbro

 Visa telefonnummer
www.vuc.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap, fyll i följande uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Vansbro Utbildningscenter
Påminn mig om öppet hus
Jag vill besöka skolan som elev för en dag
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.