Visa gymnasium.se som: Mobil

El- och energiprogrammet, Elteknik

Malung-Sälens gymnasieskola
Programinformation
Malung
Antal elever: 11 (år 1)
El- och energiprogrammet
Startdatum: - Malung

Om utbildningen

El- och energiprogrammet på Malung-Sälens gymnasieskola

Läs Elteknik på Malung-Sälens gymnasieskola

Vill du jobba med elinstallation, tele och larm efter gymnasiet? Då har du kommit rätt! El- och energiprogrammet på Malung-Sälens gymnasieskola erbjuder nämligen inriktningen Elteknik där du får lära dig det senaste inom elinstallation, tele och larm. Här får du praktisera dina teoretiska kunskaper genom att göra praktiska uppgifter.

Välj El- och energiprogrammet på Malung-Sälens gymnasium och få en kul och spännande utbildning där teori och praktik varvar varandra.

Lär dig om el, installation och larm

Förutom att du lär dig om områdena el, installation och larm får du också fördjupade kunskaper i elektrisk mäteknik. Du får också lära dig att installera olika typer av kommuniaktionsnät som exempelvis data, tele, media och övervakningssystem.

I utbildningen ingår också minst 15 veckors praktik genom arbetsplatsförlagt lärande, APL.

Jobba som elektriker 

För att bli färdig elektriker måste du få lärlingstid efter gymnasiet. Om du vill studera vidare till exempelvis högskoleingenjör kan du välja till kurser för att få högskolebehörighet under gymnasiet.

Är du intresserad och vill veta mer om El- och energiprogrammet, Elteknik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till El- och energiprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

El- och energiprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till El- och energiprogrammet, Elteknik

Som boende i samma kommun som Malung-Sälens gymnasieskola söker du till programmet via Antagningskansliet Region Dalarna. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Myntgatan 2 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
E-post: antag@dalakf.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om El- och energiprogrammet, Elteknik så kommer skolan att kontakta dig.

Malung-Sälens gymnasieskola

Malung-Sälens gymnasieskola

Läs gymnasiet med skidor och snowboard på schemat

På Malung-Sälens gymnasieskola kan du träna snowboard och alpint under din gymnasietid eftersom skolan är ett Riksidrottsgymnasium inom alpin och snowboard samt freeski och har Nationell Idrottsutbildning inom snowboard och jibbskidor. Skolan erbjuder även Skidlärargymnasiet, som är en riksrekryterande särskild variant...


Läs mer om Malung-Sälens gymnasieskola och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Malung-Sälens gymnasieskola

Västra Bangatan 20
782 21 Malung

 Visa telefonnummer
sites.google.com Utbildningens hemsida

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om El- och energiprogrammet, Elteknik från Malung-Sälens gymnasieskola, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: