Recensioner av Värmdö Tekniska gymnasium

Snittbetyg: 4

Zara
Jag trivs jätte bra på skolan både i det teoretiska och de praktiska ämnena. Jag får precis den hjälpen och stödet som jag behöver för att klara ämnena och känner mig alltid välkommen att prata med alla lärare vid behov. På de praktiska lektionerna har vi mycket utrymme och får mycket hjälp eftersom vi inte är så många i hallen samtidigt. kan...
Visa hela
Mina roligaste tre år ever. Lite segt med så mycket praktik bara.
Emelie
Bästa skola och bästa lärare. Kul och bra mat....)
Rasmus
Bra, mycke kul att lära sig rör. Bra lärare o dom va duktiga
Pontus
Liten skola men bra lärare och hyffsad mat. Var kul att man fick praktisera så mycket.
Pekka
Grym lärare på bygg och bra mat roliga klasskamrater
Maikel
Skolan är utan tvekan den bästa man kunde valt inom fordonsprogrammet. Bra lärare som alltid ställer upp och ger en bra feedback.
gustav
Det är bra pedagogiska lärare och man får mycket hjälp. man får alltid bra praktikplats om man sköter i skolan.
emil
en sur lärare som inte hjälper till med någonting. plus så äter man i ett klassrum skolan är bara ett enormt skämt ingen av datorerna funkar
Mattias/Vape Nation
Min dröm att bli mekaniker kände jag kunde uppfyllas med vtg:s hjälp och jag kan säga i skrivande stund att jag valde rätt skola och inriktning.
Mohammad ali
Jag är trivs i skolan det går bra för mig mina vänner är trevlig mot mig
^^
Skolan har bra lärare och har utvecklats mycket under de senaste 3 åren, till det positiva. Då skolan har låga intagningspoäng så är det inte ambitiösa elever, men bra kompetens med lärare. Om man ignorerar snigel tempot och ber om mer uppgifter så kommer man att få en bra utbildning.
Louise
Jag tycker det är bra!.!.
Riyasat
VTG är ett gymnasium som passar den student som strävar efter en utbildning som både ger praktiska och teoretiska undervisningar
miski hassan
Jag tycker VTG är bra skolan
Thanaphat Khukham
sebastian ekfors
jag tycker att den här skolan är bra hittils
Gustav
Det är ett rött hus med vita fönster.
sacke
Din mamma