Visa gymnasium.se som: Mobil

Om skolan

Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen

Vill du vara en VINNARE och ha DUBBLA möjligheter?

Är du intresserad av en framtid inom sjukvård och omsorg? Ställer du HÖGA KRAV på din utbildning? Då kan ett högskoleförberedande vård- och omsorgsprogram på någon av våra certifierade gymnasieskolor vara utbildningen för dig. Efter avslutad utbildning kan du gå ut direkt i arbete och jobba som undersköterska eller läsa vidare på yrkeshögskola, högskola eller universitet.

Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen är en kvalitetssäkrad samverkan mellan utbildning och arbetsliv. Under din utbildning får du med dig kunskaper om sjukvård, omvårdnad, medicin, hälsovetenskap, teknik i vården och interkulturell kompetens, kroppen i ett helhetsperspektiv – biologiskt, psykologiskt och socialt. Du får även lära dig hur du bemöter människor som är i behov av vård och omsorg. Allt i nära koppling till aktuell forskning och arbetslivet.

Teori varvas med praktik inom bland annat akutsjukvård, äldreomsorg och funktionshinderområdet. Du får även under din studietid jobba i projekt, göra intressanta studiebesök och fältstudier. IT och teknik är integrerat i lärandet och vi har ett internationellt perspektiv och utbyten med andra länder. På våra certifierade skolor är elevers inflytande och idéer viktiga i skolutvecklingen.

Utbildningen öppnar karriärvägar

När du är färdigutbildad får du ett diplom och en brosch från Vård- och omsorgscollege som visar att du har gått en kvalitetssäkrad utbildning, vilket är meriterande hos arbetsgivarna. Du kan välja om du vill jobba direkt som undersköterska inom vård och omsorg med möjlighet till specialisering inom yrket, eller läsa vidare på yrkeshögskola, högskola eller universitet.

Certifierade gymnasieskolor inom Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen:

Läs mer om Vård- och omsorgscollege och hur du söker till våra certifierade gymnasieskolor på vår hemsida!

Varmt välkommen till oss!

Visa alla utbildningar på Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen

Program

Vård- och omsorgsprogrammet

Hitta till skolan

Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen

Hantverkargatan 2F
112 21 Stockholm

 Visa telefonnummer
vocsthlm.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensioner

Det finns inga recensioner än.