Visa gymnasium.se som: Mobil

Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon

Upplands-Brogymnasiet
Programinformation
Stockholm
Antal elever: cirka 60 (.)
Bygg- och anläggningsprogrammet
  • Antagningspoäng: 127,5
    (medelvärde: 191,4) * statistik från 2021

Om utbildningen

Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon på Upplands-BrogymnasietYrkesprogrammet för dig som vill bli maskinförare

Om du vill jobba med riktigt stora och tunga anläggningsmaskiner och i en bransch som söker 100-tals nya medarbetare så är maskinförarutbildningen något för dig. Under praktikperioderna kommer du vara med om en rad spännande projekt som våra praktikföretag erbjuder.

Om inriktningen Anläggningsfordon på Bygg- och anläggningsprogrammet (BA)

Under utbildningen till maskinförare blir du skicklig på att hantera olika typer av anläggningsmaskiner, såsom grävmaskiner och hjullastare. Varje slag av anläggningsarbete kräver särskild utrustning som du lär dig använda. Du skaffar dig goda kunskaper i anläggningsteknik för att kunna utföra en rad olika typer av markarbeten. Goda kunskaper om olika material, och om lastning, lossning och förflyttning får du också när du väljer maskinförarutbildningen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon så kommer skolan att kontakta dig.

Upplands-Brogymnasiet

Vi skapar möjligheter!

Upplands-Brogymnasiet ligger i Kungsängen, ca 25 minuter med pendeltåg från Stockholm city. Våra utbildningar ger en bra grund att stå på oavsett om man vill börja plugga eller jobba efter studenten. Skolan erbjuder nio nationella program, både högskoleförberedande och yrkesprogram,...


Läs mer om Upplands-Brogymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Upplands-Brogymnasiet

Skolvägen 24
196 34 Kungsängen

 Visa telefonnummer
upplands-brogymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon från Upplands-Brogymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information