En spännande internationell miljö på United World Colleges

United World Colleges bygger på idén att skapa internationell förståelse genom att föra samman ungdomar från hela världen och låta dem leva och studera tillsammans under två av de kanske viktigaste åren av sina liv.

United World Colleges är en unik möjlighet för svenska ungdomar att leva och studera i en spännande och internationell miljö.

Studera utomlands på UWC

UWC riktar sig till dig som vill plugga utomlands och samtidigt vill lära känna nya människor och kulturer. Att få åka iväg på en UWC-skola är ett privilegium, du studerar med människor från världens alla hörn och arbetar tillsammans för internationell förståelse. Ett UWC-stipendium täcker alla kostnader för att dina studier, med reservation för resor till och från skolan.

Vid UWC läser du till en International Baccalaureate (IB), världens mest utbredda studentexamen. All undervisning, förutom språk, sker på engelska.

Visa alla utbildningar på United World Colleges

International Baccalaureate

United World Colleges

Santa Ana

www.uwc.se

Det finns inga recensioner än.