Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning (NIU), Innebandy

Torekällgymnasiet
Programinformation
Södertälje
Idrottsutbildning (RIG, NIU)

Utbildningsinfo

Innebandygymnasium i Södertälje

Är du aktiv idrottare som vill satsa på innebandyn? På Torekällgymnasiet kan du kombinera innebandy med dina studier.
NIU innebandyprofilen samarbetar med Södermanlands innebandyförbund, samt med Telge SIBK och Nykvarns IF, som har lag på olika nivåer i seriesystemet.

Träning av olika slag

Som elev på kommer du få bästa möjliga förutsättningar för att få en kvalificerad idrottsutbildning. Träningen och undervisningen är anpassad efter dig och ditt lag, där hänsyn tas till ditt tränings- och tävlingsupplägg. Utöver den fysiska träningen kommer undervisningen bestå av mental träning/prestationspsykologi, olika träningsmetoder, näringslära, ledarkunskap, skadehantering och mycket annat. Målet med innebandyutbildningen är att ge dig bästa förutsättningar för att utvecklas till en spelare på elitnivå.

Studieupplägg på NIU Innebandy

På de nationella idrottsutbildningarna läser eleverna 500 poäng specialidrott fördelad på tre undervisningstillfällen i veckan med både teoretisk och praktisk undervisning.
Söker du boende i Södertälje kan skolan hjälpa till med boende i möjligaste mån men även klubbarna har boenden att tillgå. 

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Innebandy

Som boende i samma kommun som Torekällgymnasiet söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Reportage

Madeleine pluggar el- och energi på Torekäll

Madeleine pluggar el- och energi på Torekäll

Läs mer Torekällgymnasiet

Madeleine pendlar från Strängnäs varje dag för att läsa på El- och energiprogrammet på Torekällgymnasiet i Södertälje. Läs mer om vad hon tycker om skolan och programmet här.


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Innebandy så kommer skolan att kontakta dig.

Torekällgymnasiet

Torekällgymnasiet Södertälje

Hos oss får du en riktigt bra utbildning som leder direkt till yrkeslivet eller till vidare studier.Vi skapar en helhet i utbildningen genom samarbeten mellan ämnena i projekt kopplade till ditt yrkesval. Torekällgymnasiets verksamhetsidé bygger på att du som elev...


Läs mer om Torekällgymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Torekällgymnasiet

Västergatan 4
15145 Södertälje

 Visa telefonnummer
www.sodertalje.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Idrottsutbildning (NIU), Innebandy, fyll i följande uppgifter:

Reportage
Madeleine pluggar el- och energi...

Madeleine pendlar från Strängnäs varje dag för att läsa på El- och energiprogrammet på Torekällgymnasiet i Södertälje. Läs mer om vad hon tycker om skolan och programmet här.

Läs mer