Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Torekällgymnasiet
Programinformation
Södertälje
Idrottsutbildning (RIG, NIU)

Utbildningsinfo

Fotbollsgymnasium i Södertälje!

På Torekällgymnasiet kan du som satsar på fotbollen ta del av skolans elitsatsning som sker i samverkan med Svenska fotbollsförbundet/Södermanlands fotbollsförbund samt Södertälje Fotbollsallians.

Fotbollsgymnasiet på Torekällgymnasiet erbjuder dig som elev en specialsydd lösning för att möjliggöra en utveckling från talang till färdigutbildad elitspelare. Detta får du göra i en miljö som präglas av professionalism och ständig utveckling. Ditt utvecklingsarbete sker i nära samarbete med den föreningen du är verksam i.

Fina träningsmöjligheter

Fotbollsträningen sker till största del på Södertälje Fotbollsarena, en fullstor plan som dessutom är uppvärmd och kan användas året om. Som elev har du också möjlighet till rehabträning inom skolans lokaler. Torekällgymnasiet har även tillgång till Västergårdshallen som också det är en fullstor anläggning med konstgräs, men inomhus.

Studieuppläget på NIU Fotboll

Om du väljer att gå NIU Fotboll läser du totalt 500 poäng specialidrott, fördelat på tre undervisningstillfällen i veckan. Undervisningen innehåller både teoretiska och praktiska moment.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Som boende i samma kommun som Torekällgymnasiet söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Reportage

Madeleine pluggar el- och energi på Torekäll

Madeleine pluggar el- och energi på Torekäll

Läs mer Torekällgymnasiet

Madeleine pendlar från Strängnäs varje dag för att läsa på El- och energiprogrammet på Torekällgymnasiet i Södertälje. Läs mer om vad hon tycker om skolan och programmet här.


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

Torekällgymnasiet

Torekällgymnasiet Södertälje

Hos oss får du en riktigt bra utbildning som leder direkt till yrkeslivet eller till vidare studier.Vi skapar en helhet i utbildningen genom samarbeten mellan ämnena i projekt kopplade till ditt yrkesval. Torekällgymnasiets verksamhetsidé bygger på att du som elev...


Läs mer om Torekällgymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Torekällgymnasiet

Västergatan 4
15145 Södertälje

 Visa telefonnummer
www.sodertalje.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, fyll i följande uppgifter:

Reportage
Madeleine pluggar el- och energi...

Madeleine pendlar från Strängnäs varje dag för att läsa på El- och energiprogrammet på Torekällgymnasiet i Södertälje. Läs mer om vad hon tycker om skolan och programmet här.

Läs mer