Visa gymnasium.se som: Mobil

Ekonomiprogrammet, Internationell ekonomi

Tibble Gymnasium campus Täby
Programinformation
Stockholm, Täby
Antal elever: cirka 640 (.)
Gymnasieprogram
  • Antagningspoäng: 252,5
    (medelvärde: 302,1) * statistik från 2021

Om utbildningen

INTERNATIONELL EKONOMI

Du som väljer Internationell ekonomi ser världen som din framtida arbetsplats. Du tycker det är roligt att prata, läsa och skriva på engelska och drivs av intresset för andra länders företagande och utveckling. Alla elever som går Internationell ekonomi läser Engelska 7 och många har inslag på engelska. Du som söker är redo att representera Tibble i internationella sammanhang och efter tre år kommer du vara väl förberedd för universitetsstudier både i Sverige och utomlands. 

Här utbildar vi blivande ekonomer och jurister. På Ekonomiprogrammet får du under dina tre år både teoretisk och praktisk erfarenhet av ditt framtida yrke. Du får göra studiebesök på företag och rättegångar samt lyssna till föreläsare från universitet, rättsväsende och näringsliv.

Tibble är ensamma i Stockholm med att ha två förstelärare i ekonomi. Dessutom har alla ekonomilärare yrkeserfarenhet från näringslivet och det säkerställer att eleverna får en utbildning av högsta kvalitet.

Inom ramen för Ung Företagsamhet får du möjlighet att utveckla en egen affärsidé, och därefter starta och driva ett företag.

Vi vill att du från början ska arbeta i den digitala miljö som professionella ekonomer och jurister verkar i. Därför får alla våra nya ekonomielever en bärbar dator att använda under sin studietid hos oss.

Välkommen till Ekonomiprogrammet på Tibble!

Är du intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Internationell ekonomi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Ekonomiprogrammet, Internationell ekonomi

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Internationell ekonomi så kommer skolan att kontakta dig.

Tibble Gymnasium campus Täby

Tibble Gymnasium Campus Täby – Kunskap genom engagemang och kompetens

På Tibble Gymnasium går ca 1600 elever. Storleken gör att du som elev träffar nya människor och får uppleva spännande möten. Samtidigt är skolan inte för stor, alla blir sedda. På Tibble arbetar hela trettio förstelärare. Förstelärarna arbetar för högkvalitativ...


Läs mer om Tibble Gymnasium campus Täby och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Tibble Gymnasium campus Täby

Attundavägen 1
183 22 Täby

 Visa telefonnummer
www.tibble.nu


Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Ekonomiprogrammet, Internationell ekonomi från Tibble Gymnasium campus Täby, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Tibble Gymnasium campus Täby
Påminn mig om öppet hus
Jag vill besöka skolan som elev för en dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information