Visa gymnasium.se som: Mobil

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Thoren Innovation School Uddevalla
Programinformation
Uddevalla
Teknikprogrammet
(Läs mer) Öppet hus
2021-01-26
2021-02-04

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Teknikprogrammet på Thoren Innovation School Uddevalla

Låt innovationerna och idéerna spruta på Innovation Program. Det här är programmet för framtida ingenjörer, utvecklare av appar och andra teknikrelaterade arbeten.Innovation Program passar även dig som är intresserad av design av hus och byggnader och vill jobba som arkitekt i framtiden. Teknikprogrammet är ett högskoleförberedande program och ger dig därför många valmöjligheter efter gymnasiet. 

Oavsett vilket teknikämne du är intresserad av så kommer du med hjälp av Innovation Program garanterat att få en bred bas att stå på. Här blandas teori med verklighetsnära lärande och ofta arbetar du i projektform, precis som i arbetslivet.

Specialiseringar

INGENJÖR – För dig som vill bli ingenjör och har tänkt läsa vidare. Specialiseringen erbjuder en bra grund inom IT och webbteknik i kombination med högre studier inom matematik och fysik.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utveckla dina idéer!

Thoren Innovation School

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och ha uppdragsbaserad praktik – oavsett vilket program du väljer!


Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Du söker programmet via Antagningskansliet i Uddevalla. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Gymnasiekontoret 451 81 UDDEVALLA
Telefon: 0522-696000 
E-post: antagning@uddevalla.se

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet (TE) är ett högskoleförberedande gymnasieprogram och leder till Högskoleförberedande examen.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Uddevalla

Thoren Innovation School Uddevalla

Thoren Innovation School Uddevalla – Skolan som förbereder dig för framtidsjobben

På Thoren Innovation School Uddevalla står alltid dörren öppen för eleverna – det är en liten skola där alla känner alla. Skolan hänger alltid med i utvecklingen både pedagogiskt och tekniskt och här är alla program utformade för att göra...


Läs mer om Thoren Innovation School Uddevalla och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Innovation School Uddevalla

Thoren Innovation School Uddevalla

Packhusgatan 8
45142 Uddevalla

 Visa telefonnummer
innovationsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Hanna
(5)
Enligt mig så är detta en av de bästa skolorna som finns. Jag får den hjälpen jag behöver. Jag trivs på skolan i helheten. Om jag inte mår bra eller om livet känns väldigt tufft så finns det stöd att få. Jag känner att mina lärare lyssnar på mig. Detta är en skola jag skulle kunna starkt rekommendera till andra.
Linus
(5)
trivs väldigt bra på skolan!
AB
(5)
Trivs jättebra med både kompisar och lärare. Man lär snabbt lär känna folk. Lärarna är duktiga och varierar mycket. De är engagerade och utmanar. Maten är helt okej (man äter på Fridaskolan).
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik från Thoren Innovation School Uddevalla, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: