Visa gymnasium.se som: Mobil

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och ha uppdragsbaserad praktik – oavsett vilket program du väljer!

Om skolan

Thoren Innovation School Uddevalla – Skolan som förbereder dig för framtidsjobben

På Thoren Innovation School Uddevalla står alltid dörren öppen för eleverna – det är en liten skola där alla känner alla. Skolan hänger alltid med i utvecklingen både pedagogiskt och tekniskt och här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd för framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School tar dig dit.

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

Arbeta i skolan som i näringslivet

Skolan har arbetat med IT-inriktad utbildning sedan 2002. Det är en självklarhet att utbildningen ska följa utvecklingen, men även följa hur näringslivet arbetar. Att eleverna kan ta de certifieringar som krävs för ett framgångsrikt arbetsliv är lika självklart som att skolan har de program som är standard i branschen.

”TIS ligger mycket mer i framkant när det gäller programmeringen än vad andra skolor gör.” – Max Salvesen, Innovation Program

Samarbeten med företag och universitet

För att kunna erbjuda certifieringar och branschens program krävs insyn och samarbeten, vilket skolan får genom att samarbeta med både företag och högskolor/universitet. Thoren Innovation School arbetar ofta tematiskt och ämnesövergripande för att skapa en helhet för dig som elev.

Hos TIS får du tillgång till:

  • Cisco-certifiering – professionella intyg inom IT och nätverksbranschen. Genom dessa blir du mer attraktiv på arbetsmarknaden.
  • Cambridge Certificate – Du erbjuds att läsa till ett Cambridge Certificate (CAE) där du får ett internationellt erkännande på dina kunskaper i engelska.Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Uddevalla, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Uddevalla

Öppet hus

Välkommen till digitalt Öppet hus på Thoren Innovation School!

Vill du se hur det ser ut på skolan, lära känna våra elever och lärare och få hjälp med att välja program? Besök ett digitalt öppet hus på Thoren Innovation School – skolan som bäst förbereder dig för framtidsjobben. Vänligen besök vår hemsida för uppdaterad information. 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-01-26    Tid:   17:00 - 18:00   Skicka gärna in en föranmälan på vår hemsida. Learn more
Datum:   2021-02-04    Tid:   11:00 - 13:00   Learn more

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Uddevalla.

Hitta till skolan

Thoren Innovation School Uddevalla

Packhusgatan 8
45142 Uddevalla

 Visa telefonnummer
innovationsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 10 recensioner.

Hanna
(5)
Enligt mig så är detta en av de bästa skolorna som finns. Jag får den hjälpen jag behöver. Jag trivs på skolan i helheten. Om jag inte mår bra eller om livet känns väldigt tufft så finns det stöd att få. Jag känner att mina lärare lyssnar på mig. Detta är en skola jag skulle kunna starkt rekommendera till andra.
Linus
(5)
trivs väldigt bra på skolan!
AB
(5)
Trivs jättebra med både kompisar och lärare. Man lär snabbt lär känna folk. Lärarna är duktiga och varierar mycket. De är engagerade och utmanar. Maten är helt okej (man äter på Fridaskolan).
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Thoren Innovation School Uddevalla, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 10 recensioner.