Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle

Thoren Innovation School Stockholm
Programinformation
Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle

Naturvetenskap och samhälle i härlig mix på Thoren Innovation School Stockholm

Kombinera Naturvetenskap och samhällsstudier på Thoren Innovation Schools Science Program. Med Science Program i ryggen kommer du att lära dig att lösa problem, tänka logiskt och vara analytisk. Det här är ett program för dig som vill läsa vidare efter gymnasiet och har siktet inställt på att arbeta som exempelvis bli lärare, läkare eller forskare i framtiden. Med tanke på programmets bredd så finns det en rad spännande yrken som skulle kunna bli till verklighet i framtiden. Om du vill en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig många möjligheter inför framtiden ska du välja Science Program.

Matematik, fysik, kemi och biologi är grundstommarna på programmet och under din tid på skolan komer du att få arbeta i verklighetsnära projekt med olika företag och med högskolor. Undervisningen ges i en miljö där det finns avancerade laboratorium med modern utrustning och engagerade lärare. 

Specialisering - Green tech

Att jobba för ett hållbart samhälle med nya och gröna innovationer kommer att vara många naturvetares och innovatörers framtid. Miljöinnovationer och grönt entreprenörskap är nyckeln till att lyckas. Vill du satsa rätt för framtiden?
Go green och välj Green Tech.

  • Entreprenörskap 100 poäng
  • Biologi 2 100 poäng
  • Geografi 1 100 poäng
  • Samhällskunskap 2 100 poäng
  • Hållbart samhällsbyggande 100 poäng
  • Miljö och energikunskap 100 poäng
Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utveckla dina idéer!

Thoren Innovation School

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och gör praktik under minst 5 veckor på en arbetsplats - oavsett vilket program du läser!


Fortsatta studier

Framtiden

Det mest naturliga steget efter examen är att studera vidare på högskola/universitet. Där kan du bland annat läsa till ingenjör, läkare, forskare eller vetenskapsman. Stora framtidsutsikter finns också inom områdena bioteknik, biomedicin och biokemi där efterfrågan på kompetent personal är väldigt hög.

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle

Som boende i samma kommun som Thoren Innovation School Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Gymnasieexamen

Högskoleförberedande program.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Stockholm

Thoren Innovation School Stockholm

”Det bästa med TIS är lärarna och den trygga miljön, jag känner att man kan vara sig själv här.” – Erling Winjum, Innovation Program Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade...


Läs mer om Thoren Innovation School Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Innovation School Stockholm

Thoren Innovation School Stockholm

Isafjordsgatan 39
164 40 Kista Stockholm

 Visa telefonnummer
www.innovationsgymnasiet.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle från Thoren Innovation School Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Thoren Innovation School Stockholm
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: