Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Thoren Innovation School Stockholm
Programinformation
Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Naturvetenskapsprogrammet på Thoren Innovation School Stockholm

Vill du läsa en brett naturvetenskapligt program på gymnasiet? Då är Science Program ett smart val. Det här är programmet för dig som är vetgirig och nyfiken och intresserad av hur saker verkligen fungerar. På Thoren Innovation School i Stockholm lär du dig lösa problem, tänka logiskt och vara analytisk. I och med programmets bredd kan du läsa vidare inom de flesta områden efter gymnasiet. Vill du ha en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig många möjligheter inför framtiden, ja då ska du välja Science Program.

På TIS i Stockholm får du en gedigen utbildning inom matematik, fysik, kemi och biologi. Thoren samarbetar dessutom med framgångsrika företag och högskola i verklighetsnära projekt och studieformer. Undervisningen ges i en miljö där det finns avancerade laboratorium med modern utrustning och engagerade lärare. 

Specialisering - Biotech

På specialiseringen Biotech får du fördjupa dig inom naturvetenskap och lära dig om hur forskare arbetar. Specialiseringen erbjuder en fördjupning inom biologi och kemi i kombination med högre studier i matematik och fysik. Me den här specialiseringen i ryggen har du behörighet till alla naturvetenskapliga utbildningar på högskolan.

  • Entreprenörskap 100 poäng
  • Biologi 2 100 poäng
  • Fysik 2 100 poäng
  • Kemi 2 100 poäng
  • Matematik 4 100 poäng
  • Bioteknik 100 poäng

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utveckla dina idéer!

Thoren Innovation School

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och gör praktik under minst 5 veckor på en arbetsplats - oavsett vilket program du läser!


Fortsatta studier

Framtiden

Det mest naturliga steget efter examen är att studera vidare på högskola/universitet. Där kan du bland annat läsa till ingenjör, läkare, forskare eller vetenskapsman. Stora framtidsutsikter finns också inom områdena bioteknik, biomedicin och biokemi där efterfrågan på kompetent personal är väldigt hög.

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Som boende i samma kommun som Thoren Innovation School Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Gymnasieexamen

Högskoleförberedande program.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Stockholm

Thoren Innovation School Stockholm

”Det bästa med TIS är lärarna och den trygga miljön, jag känner att man kan vara sig själv här.” – Erling Winjum, Innovation Program Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade...


Läs mer om Thoren Innovation School Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Innovation School Stockholm

Thoren Innovation School Stockholm

Isafjordsgatan 39
164 40 Kista Stockholm

 Visa telefonnummer
www.innovationsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 6 recensioner.

A
(1)
Jättebra skola om du vill ha kul med kompisarna hela dagarna. Dålig om du vill lära dig nåt. De flesta eleverna är lata och omotiverade. Vissa lärare är bra, andra är okunniga eller otrevliga. Ledningen gör allt för att maximera skolpengen men struntar i elevernas kunskaper.
A
(5)
Varenda lärare bryr sig om ALLA elever och då menar jag verkligen alla. I skolan är det inte en vanlig relation som det brukar vara mellan elev och lärare, utan det är mer än en vanlig relation, man lär känna varandra och på så vis känner varenda elev att de kan lita på läraren samt få exakt det hjälp som de behöver. Alla våra lärare förstår var...
Visa hela
Tobi
(4)
Det är så sjukt kul här! Alla elever är så snälla! 2:or och 3:or tar verkligen han om oss och umgås gärna med varandra. Inte nog med det utan lärarna får dig verkligen att bry dig om vad du gör och vill att det ska gå bra. Det som är skönt är att vi kan lätt influera skolan medhjälp av nära kontakt med rektorn och med vårt egna elevteam!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap från Thoren Innovation School Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Thoren Innovation School Stockholm
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,8)
Baseras på 6 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: