Om skolan

”Lärarna är det absolut bästa med skolan. De anpassar lektionerna efter oss och de är alltid snälla och förstående!” – Seim Mussie, Innovation Program

Thoren Innovation School Solna förbereder dig för

framtidsjobben

Thoren Innovation School är skolan med sikte mot framtiden – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller designer? Thoren Innovation School Solna tar dig dit.

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som i allt högre utsträckning kommer efterfrågas på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig från Thoren Innovation School kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att ge dig rakt ut på arbetsmarknaden.

Innovationsprocesser

Thoren Innovation School jobbar med innovationsprocesser: projekt där du tillsammans med dina klasskamrater får ta del av problem och utmaningar och med hjälp av idégenerering komma fram till lösningar. Du lär dig metoder för att hitta på nya, kreativa idéer och även förverkliga dem – på samma sätt som framgångsrika företag jobbar världen över.

Egen dator

Thoren Innovation School arbetar med digitalt lärande och du som elev får en bärbar dator som ditt arbetsredskap under gymnasietiden. Det finns även stationära datorer på skolan för mer avancerade projekt.

Ung företagsamhet

På Thoren Innovation School lär du dig ta dina idéer och innovationer från teststadiet till en färdig produkt under Ung Företagsamhet. På samtliga program har du möjlighet att starta ditt eget företag och testa på livet som entreprenör.

Thoren Sports Academy

Drömmer du om en satsning inom din idrott? Kanske ett framtida OS-guld? Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Innovation School hjälpa dig, samtidigt som du får en förstklassig utbildning.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Solna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Solna

Välkommen på Öppet hus på Thoren Innovation School Solna!

Nu kan vi äntligen börja ses på riktigt igen!

Därför bjuder vi nu in till Öppet hus på Thoren Innovation School. Vill du se hur det ser ut på skolan, lära känna våra elever och lärare och få hjälp med att välja program? Besök Öppet hus på Thoren Innovation School – skolan som bäst förbereder dig för framtidsjobben.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-12-11    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2022-01-26    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2022-02-09    Tid:   18:00 - 20:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Solna.

Thoren Innovation School Solna

Terminalvägen 12B
171 73 Solna

innovationsgymnasiet.se

Snittbetyg: 4,2

anonym
Alla känner alla, jag känner mig trygg i skolan och tycker det är bra med extra stöd från lärarna. Vi har stora och färgglada lokaler med många studierum.
Yagmur
Personligen anser jag att gemenskapen i skolan, bland lärare och elever, är en fördel. Vi blir motiverade av de färgglada lokalerna och tycker om att det är en liten skola med få elever. Naturprogrammet är för de som satsar högt och känner att de har intresse för matematik och No-ämnena.
Glad elev
En bra skola med bra lärare som lär ut på ett bra sätt, mycket eget ansvar! Fina lokaler med mycket färger!
Skolrecensioner

För att få mer information från Thoren Innovation School Solna, fyll i dina uppgifter: