Visa gymnasium.se som: Mobil

Teknikprogrammet, Design och produktutveckling

Thoren Innovation School Malmö
Programinformation
Malmö
Teknikprogrammet
Klassrum
(Läs mer) Öppet hus
2022-12-10
2023-02-01
Teknikprogrammet

Om utbildningen

Innovation Program – Teknikprogrammet på Thoren Innovation School Malmö

Är du intresserad av teknik, design eller förhållandet mellan människa och maskin? Är du kreativ och påhittig? Ser du dig som en framtida innovatör? Då är Innovation Program något för dig. Här ligger fokus på teknik, kreativitet och innovation, och programmet ger dig en bred teknisk bas att stå på. Givetvis varvas teori med mycket verklighetsnära lärande och du arbetar ofta i projektform – precis som i arbetslivet. Här lär du dig tänka kreativt och innovativt så att du kan vara med och utforma framtiden!

Programfördjupning

Design

Ska framtidens kläder ha inbyggda tekniska funktioner? Hur ska de i så fall se ut? Hur ska vi transportera oss från punkt A till punkt B i framtiden? Hur ska dessa färdmedel utformas? Detta är några framtida utmaningar som du kan komma att arbeta med efter att ha gått programfördjupningen Design. Du får lära dig om allt som har med teknik och design att göra, och utbildningen är uppbyggd för att kunna inriktas mot olika områden utifrån elevens intressen. Är du intresserad av mode, arkitektur, produktutveckling eller något annat inom designspektrat? Specialisera dig inom det du brinner för. På fördjupningen lär du dig beräkna, bygga och förstå hur en konstruktion är uppbyggd, men även göra den estetiskt tilltalande.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Design och produktutveckling, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Design och produktutveckling

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Design och produktutveckling så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Malmö

Thoren Innovation School Malmö förbereder dig för framtidsjobben

“Jag valde TIS för att det är en liten skola med stor gemenskap. Alla känner alla och har kul med alla.” – Carlos Guengue Leijonhufvud, Science Program Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är...


Läs mer om Thoren Innovation School Malmö och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Thoren Innovation School Malmö

Malmborgsgatan 4
211 38 Malmö

 Visa telefonnummer
innovationsgymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Teknikprogrammet, Design och produktutveckling från Thoren Innovation School Malmö, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information