Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Thoren Innovation School Malmö
Programinformation
Malmö
Naturvetenskapsprogrammet
(Läs mer) Öppet hus
2022-10-20
2022-11-17
2022-12-10
2023-02-01
Naturvetenskap

Om utbildningen

Science Program – Naturvetenskapsprogrammet på Thoren Innovation School

Science Program på Thoren Innovation School andas framtidsoptimism. En hållbar utveckling är en av de största utmaningarna som världen står inför, men vi tror att vi med gemensamma krafter kan göra världen till en bättre plats. Delar du vår världsbild? Är du den som kommer på nästa stora, miljövänliga innovation? Kanske vill du forska om genteknik, kemi eller bioteknik och vara en del av nya medicinska genombrott? Eller vill du kanske uppfinna nya livsmedel? Då kommer Science Program passa dig. Här får du en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig en uppsjö av möjligheter inför framtiden.

Programfördjupning

Biotech

Biotech är programfördjupningen för dig som är intresserad av naturvetenskap, teknik och biologi, eller som i framtiden ser dig själv jobba som exempelvis läkare, apotekare, forskare eller biotekniker. Under utbildningen får du fördjupa dig inom naturvetenskap, biologi, teknik och dess koppling till världen omkring. Du läser även kurser inom kemi, matematik och fysik, vilket ger dig full behörighet till alla naturvetenskapliga utbildningar på högskola.

Många möjligheter att studera vidare

Om du siktar på att bli miljösamordnare, läkare eller forskare är Science Program ett smart val. Du behöver dock inte ha listat ut vad du vill göra efter gymnasiet för att läsa programmet; i och med att du blir högskolebehörig och tack vare programmets bredd har du oändliga valmöjligheter när det kommer till universitets- och högskolestudier.

På programmet får du en gedigen utbildning inom matematik, fysik, kemi och biologi. Thoren Innovation School samarbetar dessutom med framgångsrika företag och högskolor i verklighetsnära projekt och studieformer. Undervisningen ges i en miljö där det finns avancerade laboratorium med modern utrustning och engagerade lärare. 

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fortsatta studier

Efter gymnasiet kan du starta eget företag, börja jobba direkt eller läsa vidare till exempelvis läkare, sjuksköterska, apotekare, farmakolog, forskare, biotekniker, miljösamordnare – och mycket mer.

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Naturvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Malmö

Thoren Innovation School Malmö förbereder dig för framtidsjobben

“Jag valde TIS för att det är en liten skola med stor gemenskap. Alla känner alla och har kul med alla.” – Carlos Guengue Leijonhufvud, Science Program Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är...


Läs mer om Thoren Innovation School Malmö och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Thoren Innovation School Malmö

Malmborgsgatan 4
211 38 Malmö

 Visa telefonnummer
innovationsgymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap från Thoren Innovation School Malmö, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information