Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle

Thoren Innovation School Lund
Programinformation
Lund
Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle

Naturvetenskapsprogrammet på Thoren Innovation School Lund
Med Science Program i ryggen lär du dig lösa problem, tänka logiskt och vara analytisk. För dig som vill ha en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig många möjligheter inför framtiden är Science Program ett bra val. 

På Thoren Innovation School i Lund får du en gedigen utbildning inom matematik, fysik, kemi och biologi. Skolan samarbetar med framgångsrika företag och högskola i verklighetsnära projekt och studieformer. Undervisningen ges i en miljö där det finns avancerade laboratorium med modern utrustning och engagerade lärare. 

Specialisering - Green tech

Att jobba för ett hållbart samhälle med nya och gröna innovationer kommer att vara många naturvetares och innovatörers framtid. Miljöinnovationer och grönt entreprenörskap är nyckeln till att lyckas. Vill du satsa rätt för framtiden?
Go green och välj Green Tech.

  • Entreprenörskap 100 poäng
  • Biologi 2 100 poäng
  • Geografi 1 100 poäng
  • Samhällskunskap 2 100 poäng
  • Hållbart samhällsbyggande 100 poäng
  • Miljö och energikunskap 100 poäng
Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utveckla dina idéer!

Thoren Innovation School

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och gör praktik under minst 5 veckor på en arbetsplats - oavsett vilket program du läser!


Fortsatta studier

Framtiden
Det mest naturliga steget efter examen är att studera vidare på högskola/universitet. Där kan du bland annat läsa till ingenjör, läkare, forskare eller vetenskapsman. Stora framtidsutsikter finns också inom områdena bioteknik, biomedicin och biokemi där efterfrågan på kompetent personal är väldigt hög.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle

Som boende i samma kommun som Thoren Innovation School Lund söker du till programmet via Gymnasieantagningen Lund. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 138 221 00 Lund
Telefon: 046-355000
E-post: antag@lund.se

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Högskoleföreberedande program.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Lund

Thoren Innovation School Lund

”Det bästa med TIS är att alla är som en stor familj. Man kan diskutera och komma fram till saker tillsammans.” – Love Jörgensen, Innovation Program Thoren Innovation School Lund är en skola med en välkomnande miljö och stark gemenskap med hög...


Läs mer om Thoren Innovation School Lund och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Innovation School Lund

Thoren Innovation School Lund

Warholms väg 3
224 65 Lund

 Visa telefonnummer
www.innovationsgymnasiet.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle från Thoren Innovation School Lund, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: