Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Thoren Innovation School Lund
Programinformation
Lund
Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Naturvetenskapsprogrammet på Thoren Innovation School Lund

Science Program med inriktning mot Naturvetenskap innebär att du får en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig goda förutsättningar för fortsatta studier efter gymnasiet. Utbildningen du får på TIS i Lund utbildar dig framför allt i ämnen som matematik, fysik, kemi och biologi och lär dig att lösa problem, tänka logiskt och vara analytisk.

Många möjligheter att läsa vidare efter TIS

Om du siktar på att bli lärare, läkare eller forskare är Science Program ett smart val. Men du behöver inte ha listat ut vad du vill göra efter gymnasiet för att läsa det här programmet, i och med att du blir högskolebehörig och med programmets bredd har du många valmöjligheter när det kommer till universitets- och högskolestudier.

Thoren Innovation School i Lund samarbetar med såväl företag som högskolor där du får arbeta i verklighetsnära projekt och studieformer. Undervisningen ges i en miljö där det finns avancerade laboratorium med modern utrustning och engagerade lärare.

Specialisering - Biotech

På specialiseringen Biotech får du fördjupa dig inom naturvetenskap och lära dig om hur forskare arbetar. Specialiseringen erbjuder en fördjupning inom biologi och kemi i kombination med högre studier i matematik och fysik. Me den här specialiseringen i ryggen har du behörighet till alla naturvetenskapliga utbildningar på högskolan.

  • Entreprenörskap 100 poäng
  • Biologi 2 100 poäng
  • Fysik 2 100 poäng
  • Kemi 2 100 poäng
  • Matematik 4 100 poäng
  • Bioteknik 100 poäng
Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utveckla dina idéer!

Thoren Innovation School

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och gör praktik under minst 5 veckor på en arbetsplats - oavsett vilket program du läser!


Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Som boende i samma kommun som Thoren Innovation School Lund söker du till programmet via Gymnasieantagningen Lund. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 138 221 00 Lund
Telefon: 046-355000
E-post: antag@lund.se

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Högskoleförberedande program.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Lund

Thoren Innovation School Lund

”Det bästa med TIS är att alla är som en stor familj. Man kan diskutera och komma fram till saker tillsammans.” – Love Jörgensen, Innovation Program Thoren Innovation School Lund är en skola med en välkomnande miljö och stark gemenskap med hög...


Läs mer om Thoren Innovation School Lund och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Innovation School Lund

Thoren Innovation School Lund

Warholms väg 3
224 65 Lund

 Visa telefonnummer
www.innovationsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Hanna
(5)
En bra skola och men bra kontakt med lärarna. Men är någon och blir sedd av lärarna. Har man problem med något eller bara vill prata är man alltid välkommen att prata med dem.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap från Thoren Innovation School Lund, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: