På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och ha uppdragsbaserad praktik – oavsett vilket program du väljer!

Om skolan

”Det bästa med TIS är lärarna och den trygga miljön, jag känner att man kan vara sig själv här.” – Erling Winjum, Innovation Program

Thoren Innovation School Kista

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School tar dig dit.

Från och med hösten 2020 hittar du skolan i nyrenoverade lokaler i Kista!

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

Läs Tech-, IT-, Science- eller Creative Media Program

På Thoren Innovation School Kista kan du läsa Innovation-, IT-, Science- eller Creative Media Program. Oavsett vilket program du väljer kommer skolan att erbjuda dig den allra senaste utrustningen inom vetenskap, teknik, digitalt skapande och entreprenörskap.

All undervisning ges i moderna, ljusa klassrum av engagerade lärare som verkligen satsar på att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att lyckas. Både med sina studier och som framtidens yrkesmän, yrkeskvinnor och entreprenörer inom branscher där efterfrågan på arbetskraft är stor.

Arbeta med den senaste programvaran

På Thoren Innovation School arbetar man med den senaste programvaran för datorprogrammering, animering, eller 3D-CAD för huskonstruktion, modern labbutrustning för kemiska och biologiska experiment inom Biotech eller elektronik när du läser IT-Program.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Kista, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Kista

Välkommen på Öppet hus på Thoren Innovation School Kista!

Nu kan vi äntligen börja ses på riktigt igen!

Därför bjuder vi nu in till Öppet hus på Thoren Innovation School. Vill du se hur det ser ut på skolan, lära känna våra elever och lärare och få hjälp med att välja program? Besök Öppet hus på Thoren Innovation School – skolan som bäst förbereder dig för framtidsjobben.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-11-17    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2021-12-01    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2022-01-22    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2022-02-02    Tid:   18:00 - 20:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Kista.

Thoren Innovation School Kista

Isafjordsgatan 39
164 40 Kista Stockholm

innovationsgymnasiet.se

Snittbetyg: 3,4

Ärlighet varar längst
Allt bra ni har fått höra om skolan, har marknads teamet tvingad eleverna att skriva. Thoren är ett företag som är bra på att marknadsföra och se bra ut. Själva skolan är dåliga på att kommunicera, rektorn var sjukskriven i ungefär 3 veckor och sedan får vi elever höra om det under en presentation. Flytten vi hade från stadion till kista...
Visa hela
Mellouki
Det finns ingen skola som är perfekt i hela världen men denna skola kommer väldigt nära perfekt. Riktigt grymma lärare som är mer än bara lärare utan de bryr sig om elevers välmående och går att snacka med de om man mår dåligt
Pellin Seker
Jag går mitt andra år i teknik programmet på Thoren innovation school. Jag tycker att det är en väldigt bra och liten familjär skola där alla elever och lärare är tillsammans hela tiden. Bra lärare och väldigt fräscha lokaler.
Skolrecensioner

För att få mer information från Thoren Innovation School Kista, fyll i dina uppgifter: