Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Om skolan

”Lärarna är det bästa med skolan! De har tid och utrymme att hjälpa och ge bra feedback. De kreativa och härliga lokalerna är också ett stort plus!” – Izabella Hartzell

Thoren Innovation School Kista

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller designer? Thoren Innovation School tar dig dit.

Från och med hösten 2020 hittar du skolan i nyrenoverade lokaler i Kista!

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som i allt högre utsträckning kommer efterfrågas på arbetsmarknaden. Alltmer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig rakt ut på arbetsmarknaden.

Läs Innovation-, IT- eller Science Program

På Thoren Innovation School Kista kan du läsa Innovation-, IT- och Science Program. Oavsett vilket program du väljer kommer skolan att erbjuda dig den allra senaste utrustningen inom vetenskap, teknik, digitalt skapande och entreprenörskap.

All undervisning ges i moderna och ljusa klassrum. Lärarna är engagerade och satsar verkligen på att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att lyckas, både med studierna och som framtidens yrkesmän, yrkeskvinnor och entreprenörer inom branscher där efterfrågan på arbetskraft är stor.

Innovationsprocesser

På Thoren Innovation School jobbar vi med innovationsprocesser: projekt där du tillsammans med dina klasskamrater får ta del av problem och utmaningar och med hjälp av idégenerering komma fram till lösningar. Du lär dig metoder för att hitta på nya, kreativa idéer och även förverkliga dem – på samma sätt som framgångsrika företag jobbar världen över.

Egen dator

Thoren Innovation School arbetar med digitalt lärande och du som elev får en bärbar dator som ditt arbetsredskap under gymnasietiden. Det finns även stationära datorer på skolan för mer avancerade projekt.

Thoren Sports Academy

Drömmer du om en satsning inom din idrott? Kanske ett framtida OS-guld? Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Innovation School hjälpa dig, samtidigt som du får en förstklassig utbildning.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Kista, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Kista

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Kista.

Thoren Innovation School Kista

Isafjordsgatan 39
164 40 Kista Stockholm

innovationsgymnasiet.se

Snittbetyg: 3,1

Mathias
Rektorn påstår att lokalerna är bra???? Om du vill ladda din dator måste du ställa dig på bord för att alla uttag sitter i taket? Vi IT elever behövde bygga upp nätverket i vårat IT labb för att skolan ej hade gjort det. Vi skulle sätta upp servrar på ett serverställ i labbet. Tyvärr fanns inte rätt serverställ så två elever var tvugna att...
Visa hela
Mellouki
Elev
Att gå denna skola var en av mitt livs största misstag. Oseriös ledningen i kombination med att skolan inte är stabil, gjorde så att skolan stängde ner linjer, kurser samt minskade antalet lärare. Kärlek till lärarna, men om du bryr dig om din skolgång och gymnasie tiden bör du verkligen inte söka hit.
Skolrecensioner

För att få mer information från Thoren Innovation School Kista, fyll i dina uppgifter: