Visa gymnasium.se som: Mobil

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Thoren Innovation School Göteborg
Programinformation
Göteborg

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Teknikprogrammet på Thoren Innovation School Göteborg

Är du en idéspruta, en innovatör, och gillar tekniska lösningar? Då kommer du nog att trivas på Innovation Program på Thoren Innovation School Göteborg. Det här programmet passar bra om du ser dig själv som en framtida ingenjör eller utvecklare av exempelvis appar. Kanske är det så att du brinner ännu mer för design av hus och byggnader och vill arbeta som arkitekt? Det spelar mindre roll, det du behöver veta är att din resa mot de målen börjar på Teknikprogrammet (Innovation Program).

Oavsett vilket teknikämne som intresserar dig får du med Innovation Program en bred bas att stå på. Här blandas teori med verklighetsnära lärande och du får ofta arbeta i projektform, precis som du kommer att göra senare i arbetslivet.

Specialiseringar inom Information och medieteknik

INGENJÖR – För dig som vill bli ingenjör och har tänkt läsa vidare. Specialiseringen erbjuder en bra grund inom IT och webbteknik i kombination med högre studier inom matematik och fysik.

ARKITEKT – Passar dig som i framtiden vill bli designer, arkitekt, eller kanske byggnadsingenjör.

SPEL- OCH APPUTVECKLARE – Vill du skapa de senaste och trendigaste spelen och apparna? Här får du lära dig om animation, design och gränssnitt. I framtiden kan du jobba som spelutvecklare, apputvecklare, art director, eller med mediaproduktion.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utveckla dina idéer!

Thoren Innovation School

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och ha uppdragsbaserad praktik – oavsett vilket program du väljer!


Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Du söker programmet via Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
E-post: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet (TE) är ett högskoleförberedande gymnasieprogram och leder till Högskoleförberedande examen.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Göteborg

Thoren Innovation School Göteborg förbereder dig för framtidsjobben 

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School tar dig dit.  På Thoren...


Läs mer om Thoren Innovation School Göteborg och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Innovation School Göteborg

Thoren Innovation School Göteborg

Åvägen 17 A
412 51 Göteborg

 Visa telefonnummer
innovationsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 15 recensioner.

Kevin
Allmänt så skolan bra! Det finns bra lärare, snygga lokaler och det ligger hyfsat centralt i stan. Under 3 år så har skolan utvecklas mycket och gjort om mycket. Skulle rekommendera 10/10 :)
Jacob Ohlsson
Trevligt skola med bra lärare. Det är ofta studie ro även om alla sitter I sina grupper samt att lärarna försöker hjälpa en så mycket dom kan så man ska kunna klara kursen.
Rasmus
TIS Göteborg är en jätte go skola att gå på! Trevliga lärare, trevliga elever. Årskurserna respekterar varandra och lärarna. Maten är god, det är inte speciellt stökigt, rent och fräscht i skolans lokaler, roliga lektioner, behöver jag fortsätta? Jag kan egentligen inte komma på något negativt med skolan! Man får vara väldigt petig för...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,0)
Baseras på 15 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik från Thoren Innovation School Göteborg, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information