Visa gymnasium.se som: Mobil

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och ha uppdragsbaserad praktik – oavsett vilket program du väljer!

Om skolan

Thoren Innovation School Göteborg förbereder dig för framtidsjobben 

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School tar dig dit. 

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

En trygg studiemiljö

Thoren Innovation School Göteborg är en skola där du blir sedd för den du är. Här får du frodas i en stimulerande miljö där du utvecklar dig själv och dina idéer samtidigt som du får den bästa utbildningen inom teknik och IT. Skolan uppmuntrar dig till att bli följsam, tänka själv och att bli en problemlösare. 

Thoren Innovation School Göteborg ser det som viktigt att du som elev trivs och känner dig trygg, därför satsar skolan extra mycket på en lugn studiemiljö där rektor, lärare och elever arbetar tillsammans i harmoni.

  • Cisco-certifiering – Thoren Innovation School ger dig möjlighet till Cisco-certifiering, vilket är professionella intyg inom IT och nätverksbranschen, och genom dem blir du mer attraktiv på arbetsmarknaden.Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Göteborg

Öppet hus

Välkommen till digitalt Öppet hus på Thoren Innovation School Göteborg!

Vill du se hur det ser ut på skolan, lära känna våra elever och lärare och få hjälp med att välja program? Besök ett digitalt öppet hus på Thoren Innovation School – skolan som bäst förbereder dig för framtidsjobben. Vänligen besök vår hemsida för uppdaterad information. 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-01-27    Tid:   17:00 - 18:00   Skicka gärna in en föranmälan på vår hemsida. Learn more

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Göteborg.

Hitta till skolan

Thoren Innovation School Göteborg

Åvägen 17 A
412 51 Göteborg

 Visa telefonnummer
innovationsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 21 recensioner.

Elliot
(5)
Jag går nu i ettan och har redan blivit kär i Thorén. Men, vem skulle inte? Med lärare som genuint bryr sig och till sin fulla förmåga verkligen sliter för att du skall lyckas. Jag har hört att rektorerna innan jag började på skolan inte var så ambitiösa. Jag kan dock glatt förmedla att vår nuvarande rektor Per verkligen har stort initiativ o...
Visa hela
En nöjd en
(5)
En väldigt liten men mysig skola där elever och lärare är som en familj där lärare har fokus på individ och inte resultat. Mycket att göra men både stöttning och extrauppgifter finns vid behov. Hade jag gått tillbaka i tiden hade jag valt TIS gång på gång!!
Fabian
(1)
Intressant är att se att några som lägger in recension försöker " rädda skolan". Genom att skriva upp betyget, ungefär som " fake" news. Skolan är i särklass bland de sämre gymnasierna i Göteborg. Det är väl solklart efter ni läser samtliga recensioner? Dålig, och otydlig ledning, framför allt, flummiga rutiner präglar denna skola, och med i...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Thoren Innovation School Göteborg, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(3,0)
Baseras på 21 recensioner.