Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Naturvetenskap

Science Program på Thoren Innovation School andas framtidsoptimism. En hållbar utveckling är en av de största utmaningarna som världen står inför, men vi tror att vi med gemensamma krafter kan göra världen till en bättre plats.

Delar du vår världsbild? Är du den som kommer på nästa stora, miljövänliga innovation? Kanske vill du forska om genteknik, kemi och bioteknik och vara en del av nya medicinska genombrott? Eller vill du kanske uppfinna nya livsmedel? Då kommer Science Program passa dig. Här får du en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig många möjligheter inför framtiden.

Efter studierna

Några yrken att läsa vidare till efter gymnasiet: läkare, sjuksköterska, apotekare, farmakolog, forskare, biotekniker, miljösamordnare med mera.

Vad händer sen?

  • Starta eget företag.‍
  • Studera vidarepå universitet eller högskola.
  • Börja jobba direkt!
Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Uddevalla

Fortsatta studier

Det mest naturliga steget efter examen är att studera vidare på högskola eller universitet. Där kan du studera vidare och bli exempelvis läkare, apotekare, farmakolog och miljösamordnare. Stora framtidsutsikter finns också inom områdena bioteknik, biomedicin och biokemi där efterfrågan på kompetent personal är väldigt hög.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet i Uddevalla. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Gymnasiekontoret 451 81 UDDEVALLA
Telefon: 0522-696000 
Mejladress: antagning@uddevalla.se

Få kontakt med skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Thoren Innovation School Uddevalla
Tjärhovsgatan 8
45142 Uddevalla

Thoren Innovation School Uddevalla – skolan som förbereder dig för framtidsjobben

På Thoren Innovation School Uddevalla står dörren alltid öppen för eleverna – det är en liten skola där alla känner alla. Skolan hänger alltid med i utvecklingen både pedagogiskt och tekniskt och här är alla program utformade för att göra...

Läs mer om Thoren Innovation School Uddevalla och visa alla program.

Sponsrad