Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information och kommunikation

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information och kommunikation

Är du kreativ och älskar att skapa content? Ser du en framtida karriär inom media? Vill du att det du producerar ska få stor spridning?

På Creative Media Program får du fokusera på det digitala skapandet, lära dig hur du kan fånga betraktarens intresse samt ta fram strategier för att nå ut med dina budskap. Creative Media Program ger dig spetskompetens inom digitalt skapande samtidigt som du blir väl förberedd för vidare studier. Programmet hjälper dig även skapa förändring genom att engagera omvärlden, så att du kan göra världen till en bättre plats.

Efter studierna

Efter att ha läst Creative Media Program kan du studera vidare till yrken som grafisk designer, copywriter, kommunikatör, journalist, diverse yrken inom ljud och bild – och mycket mer. Du kan också börja frilansa eller starta en karriär som exempelvis influencer eller innehållsskapare direkt efter gymnasiet.

Vad händer sen?

  • Starta eget företag inom exempelvis sociala medier, marknadsföring eller kommunikation. 
  • Studera vidare på universitet eller högskola.
  • Börja jobba direkt med digital marknadsföring eller som frilansare.
Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information och kommunikation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Stockholm

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information och kommunikation

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Fortsatta studier

Efter att ha läst Creative Media Program kan du studera vidare till yrken som grafisk designer, copywriter, kommunikatör, journalist, diverse yrken inom ljud och bild – och mycket mer. Du kan också börja frilansa, starta eget företag eller inleda en karriär som exempelvis influencer direkt efter gymnasiet.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information och kommunikation så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Thoren Innovation School Solna
Terminalvägen 12B
171 73 Solna

Thoren Innovation School Solna förbereder dig för

Thoren Innovation School är skolan med sikte mot framtiden – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller designer? Thoren Innovation School Solna tar dig dit.  Jobbar du på...

Läs mer om Thoren Innovation School Solna och visa alla program.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
5/5
Matilda
20 apr 2023
Bästa skolan!!

Tack Thorens för en lärorik och innovativ undervisning. Jag har aldrig lärt mig bättre och utvecklats så mycket som jag gjort i denna skola. Jag bytte från en annan skola hit an...

Visa hela
5/5
Jasskirat Kaur
03 feb 2023
Den bästa och sköna gymnasieskolan!

Skolans lokaler och elever är så fina och gulliga så att det inte är rätt. Alla är så respektfulla mot varandra. Mycket positivitet och kreativitet bland eleverna på lektionerna...

Visa hela
4/5
Stefe Minaj
03 feb 2023
Innovation gives me motivation

Skolan har en skön miljö som gör att man blir motiverad att studera. Samt så engagerar läraren sig här jätte mycket om sina elever och dem lägger verkligen mycket tid för att m...

Visa hela
Sponsrad