Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Science Program på Thoren Innovation School andas framtidsoptimism. En hållbar utveckling är en av de största utmaningarna som världen står inför, men vi tror att vi med gemensamma krafter kan göra världen till en bättre plats.

Delar du vår världsbild? Är du den som kommer på nästa stora, miljövänliga innovation? Kanske vill du forska om genteknik, kemi och bioteknik och vara en del av nya medicinska genombrott? Eller vill du kanske uppfinna nya livsmedel? Då kommer Science Program passa dig. Här får du en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig många möjligheter inför framtiden.

Efter studierna

Några yrken att läsa vidare till efter gymnasiet: läkare, sjuksköterska, apotekare, farmakolog, forskare, biotekniker, miljösamordnare med mera.

Vad händer sen?

  • Starta eget företag.‍
  • Studera vidarepå universitet eller högskola.
  • Börja jobba direkt!
Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Stockholm

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Fortsatta studier

Efter gymnasiet kan du starta eget företag, börja jobba direkt eller läsa vidare till exempelvis läkare, sjuksköterska, apotekare, farmakolog, forskare, biotekniker, miljösamordnare – och mycket mer.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Thoren Innovation School Solna
Terminalvägen 12B
171 73 Solna

Thoren Innovation School Solna förbereder dig för

Thoren Innovation School är skolan med sikte mot framtiden – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller designer? Thoren Innovation School Solna tar dig dit.  Jobbar du på...

Läs mer om Thoren Innovation School Solna och visa alla program.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 10 recensioner
Skriv en recension
5/5
Sara
03 okt 2023

Ingen har lika stora och fina lokaler som tis solna! Omtänksam lärare som vill de bästa för eleverna och de förbereder oss för framtida studier och vuxenliv. Vi som naturare har...

Visa hela
5/5
Stephanie
03 feb 2023

En skola med maxade betyg, aldrig varit lika nöjd som nu. Allt som skolan gör för oss, bidrar till att eleverna är mer engagerade och studiemotiverade. Min lärare får mig att va...

Visa hela
5/5
Emilia
03 feb 2023
SÖK TILL DENNA SKOLAAA!!!!!!!!!

vill du få bra betyg ska du verkligen söka till denna skola, tveka inte eftersom lärarna får dig att nå topp betygen du vill ha!

Sponsrad