Thoren Innovation School Solna förbereder dig för

framtidsjobben

Hösten 2020 öppnar Thoren Innovation School i Solna på Terminalvägen 12B! Thoren Innovation School är skolan med sikte på framtiden – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School Solna tar dig dit.

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben. Med de verktyg du får med dig från Thoren Innovation School kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

Starta ditt eget företag!

Under din tid på TIS kan du starta ett UF-företag med dina klasskompisar. Ni kan även fortsätta att arbeta med efter studenten som ett riktigt företag.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Solna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Solna

Informationsträff på Thoren Innovation School Solna

Välkommen till Thoren Innovation School Solna på Informationskväll! Här får du se mer av skolan och kan ställa frågor.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-16    Tid:   18:00 - 19:00
Datum:   2020-02-01    Tid:   12:00 - 13:00
Datum:   2020-02-15    Tid:   14:00 - 15:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Solna.

Thoren Innovation School Solna

Terminalvägen 12B
171 73 Solna

innovationsgymnasiet.se

För att beställa information från Thoren Innovation School Solna, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.