Thoren Innovation School Solna

En ny Thoren Innovation School öppnar hösten 2019 i Solna på Terminalvägen 14. TIS fokuserar på att väcka nyfikenhet och kreativitet så att du som elev kan vara med och göra framtiden smartare.

Unika utbildningar

På Thoren Innovation School Solna kan du välja mellan att läsa Innovations-, IT- eller Sience Program. Du får tillgång till de allra senaste utvecklingsmiljöerna och utrustningen inom vetenskap, teknik, digitalt skapande och entreprenörskap – oavsett program!

Bli egenföretagare!

Thoren Innovation School samarbetar med UF (Ung Företagsamhet) och du kan med dina klasskompisar starta ett helt eget UF-företag med er unika idé. Efter att ni har tagit studenten från TIS kan ni fortsätta arbeta med ert UF-företag som ett riktigt företag.

Hos TIS får du tillgång till:

• Cisco-certifiering– Professionella intyg inom IT och nätverksbranschen som gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden.
  • Cambridge Certificate– (CAE) är ett internationellt erkännande på dina kunskaper i engelska.
  • MacBook Air– Du får låna en MacBook Air som du har som arbetsredskap under dina tre år på Thoren Innovation School.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Solna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Solna

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Solna.

Thoren Innovation School Solna

Terminalvägen 14,
171 73 Solna

innovationsgymnasiet.se

För att beställa information från Thoren Innovation School Solna, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.