Thoren Innovation School Solna

En ny Thoren Innovation School öppnar hösten 2019 i Solna på Terminalvägen 14.

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School tar dig dit.

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

Unika utbildningar

På Thoren Innovation School Solna kan du välja mellan att läsa Innovations-, IT- eller Sience Program. Du får tillgång till de allra senaste utvecklingsmiljöerna och utrustningen inom vetenskap, teknik, digitalt skapande och entreprenörskap – oavsett program!

Bli egenföretagare!

Thoren Innovation School samarbetar med UF (Ung Företagsamhet) och du kan med dina klasskompisar starta ett helt eget UF-företag med er unika idé. Efter att ni har tagit studenten från TIS kan ni fortsätta arbeta med ert UF-företag som ett riktigt företag.

Hos TIS får du tillgång till:

• Cisco-certifiering– Professionella intyg inom IT och nätverksbranschen som gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden.
  • Cambridge Certificate– (CAE) är ett internationellt erkännande på dina kunskaper i engelska.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Solna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Solna

Välkommen på Öppet hus på Thoren Innovation School Solna!

Vill du se mer av vår nya skola, träffa lärare och få hjälp med att hitta det perfekta programmet för dig och dina mål? Varmt välkommen till Öppet hus på Thoren Innovation School Solna! Vi ser fram mot att få träffa dig och visa vad vår skola har att erbjuda.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2018-12-01    Tid:   12:00 - 13:00
Datum:   2018-12-05    Tid:   18:00 - 19:00
Datum:   2019-01-16    Tid:   19:00 - 20:00
Datum:   2019-01-26    Tid:   11:30 - 12:30

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Solna.

Thoren Innovation School Solna

Terminalvägen 14,
171 73 Solna

innovationsgymnasiet.se

För att beställa information från Thoren Innovation School Solna, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.