Teknikprogrammet

Teknikprogrammet, Design- och produktutveckling

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Teknikprogrammet, Design- och produktutveckling

Är du intresserad av teknik, design eller förhållandet mellan människa och maskin? Är du kreativ och påhittig? Ser du dig själv som en framtida innovatör?

Då är Innovation Program något för dig. Programmet ger dig en bred teknisk bas att stå på, oavsett vilken av våra tre programfördjupningar du väljer att läsa: AI, design eller tech. På Innovation Program ligger fokus alltid på teknik, kreativitet och innovation.

Ska morgondagens kläder ha inbyggda tekniska funktioner? Hur kommer vi att bo i framtiden? På vilket sätt ska vi transportera oss miljövänligt, säkert och smidigt? Detta är frågor som du kan vara med och hitta lösningar på efter att ha gått Innovation Program. Här lär du dig tänka kreativt och innovativt så att du kan vara med och utforma framtiden!

Efter studierna

Några yrken att läsa vidare till efter gymnasiet: AI-specialist, grafiker, arkitekt, system- och webbutvecklare, ingenjörs- eller designeryrken och mycket mer.

Vad händer sen?

  • Starta eget företag inom teknik, design eller innovation.
  • Studera vidare på universitet eller högskola.
  • Börja jobba direkt! 
Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Design- och produktutveckling, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Lund

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Design- och produktutveckling

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Lund. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: St Södergatan 47, Postadress: Box 41, 221 00 Lund
Telefon: 046-359 50 00
Mejladress: antag@lund.se

Få kontakt med skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Design- och produktutveckling så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Elev åk 2, teknikprogrammet
02 okt 2018

Den här skolan och miljön bland fantastiska lärare och elever har gett mig möjligheten att utvecklas något enormt som människa. Vi har en fantastisk rektor, skulle nästan vilja ...

Visa hela
5/5
Elsa Nygren
21 sep 2016
Jag blir glad av skolan

Den här skolan är en underbar skola med lärare som man har nära kontakt med som vill att man ska lyckas och stöttar en genom allt, som vägrar ge en F som alltid påminner en om h...

Visa hela
Thoren Innovation School Lund
Warholms väg 3
224 65 Lund

Thoren Innovation School Lund förbereder dig för framtidsjobben

Thoren Innovation School Lund är en skola med en välkomnande miljö, stark gemenskap och hög lärartäthet. Entreprenörskap och innovation är ledord, och något som alltid genomsyrar utbildningen. Här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd för framtidsjobben. Vill...

Läs mer om Thoren Innovation School Lund och visa alla program.

Sponsrad