TIS Lund

”Det bästa med TIS är att alla är som en stor familj. Man kan diskutera och komma fram till saker tillsammans.” – Love Jörgensen, Innovation Program

Thoren Innovation School Lund – för din bästa möjliga framtid

Thoren Innovation School Lund är en skola med en välkomnande miljö och stark gemenskap med hög lärartäthet. Entreprenörskap och innovation genomsyrar hela utbildningen. Här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School tar dig dit.

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

”Lärarna är underbara här och de bryr sig verkligen om oss elever.” – Julia Ekström, IT Program

Nära till Idéon och Lunds Tekniska Högskola

Thoren Innovation School i Lund har ett strategiskt läge med geografisk närhet till både Idéon och Lunds Tekniska Högskola, vilket har resulterat i ett nära samarbete. Tack vare det unika samarbetet med industrin, till exempel med Alfa Laval, får många elever sommarjobb och mycket goda referenser för framtida anställningar i branschen. Som elev på Thoren Innovation School får du också ta del av externa föreläsare som berättar om sitt arbete.

Hos Thoren Innovation School får du tillgång till:

• Cisco-certifiering – Thoren Innovation School ger dig möjlighet till Cisco-certifiering - professionella intyg inom IT och nätverksbranschen som gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden.
  • Cambridge Certificate – Du erbjuds att läsa till ett Cambridge Certificate (CAE) där du får ett internationellt erkännande på dina kunskaper i engelska.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Lund, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Lund

Välkommen till Öppet hus på Thoren Innovation School Lund!

Vill du se mer av skolan, träffa lärare och elever och få hjälp med att hitta det perfekta programmet för just dig? Varmt välkommen på Öppet hus på Thoren Innovation School Lund! Vi ser fram mot att få träffa dig och visa vad vår skola har att erbjuda.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-23    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-02-13    Tid:   17:00 - 19:00

Video

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och gör praktik under minst 5 veckor på en arbetsplats - oavsett vilket program du läser!

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Lund.

Thoren Innovation School Lund

Warholms väg 3

www.innovationsgymnasiet.se

Snittbetyg: 3,9

Elev åk 2, teknikprogrammet
Den här skolan och miljön bland fantastiska lärare och elever har gett mig möjligheten att utvecklas något enormt som människa. Vi har en fantastisk rektor, skulle nästan vilja påstå att det är den bästa jag kan tänka mig, som stöttar på oss varje dag. Alla på skolan ses som de unika individer de är, inte som en i mängden.
Hanna
En bra skola och men bra kontakt med lärarna. Men är någon och blir sedd av lärarna. Har man problem med något eller bara vill prata är man alltid välkommen att prata med dem.
Elev Teknikprogramet
Jag tycker att Thoren Innovation School är en bra skola. Thoren Innovation School har en exemplarisk lärarkår med välutbildade och pedagogiska lärare. Skolan arbetar aktivt mot mobbing vilket har en god effekt och har bidragit till att vi inte har någon mobbing, Skolan arbetar också kontinuerligt med ett uppdaterat värdegrundsarbete och en likab...
Visa hela

För att beställa information från Thoren Innovation School Lund, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner