Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Naturvetenskap

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Science Program på Thoren Innovation School andas framtidsoptimism. En hållbar utveckling är en av de största utmaningarna som världen står inför, men vi tror att vi med gemensamma krafter kan göra världen till en bättre plats.

Delar du vår världsbild? Är du den som kommer på nästa stora, miljövänliga innovation? Kanske vill du forska om genteknik, kemi och bioteknik och vara en del av nya medicinska genombrott? Eller vill du kanske uppfinna nya livsmedel? Då kommer Science Program passa dig. Här får du en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig många möjligheter inför framtiden.

Efter studierna

Några yrken att läsa vidare till efter gymnasiet: läkare, sjuksköterska, apotekare, farmakolog, forskare, biotekniker, miljösamordnare med mera.

Vad händer sen?

  • Starta eget företag.‍
  • Studera vidarepå universitet eller högskola.
  • Börja jobba direkt!
Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Helsingborg

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Helsingborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Skol- och fritidsförvaltningen, 251 89 Helsingborg
Telefon: 042-104700
Mejladress: gymnasieantagningen@helsingborg.se

Fortsatta studier

Efter gymnasiet kan du starta eget företag, börja jobba direkt eller läsa vidare till exempelvis läkare, sjuksköterska, apotekare, farmakolog, forskare, biotekniker, miljösamordnare – och mycket mer.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Thoren Innovation School Helsingborg
Södra Storgatan 23
252 23 Helsingborg

Thoren Innovation School Helsingborg förbereder dig för framtidsjobben 

Thoren Innovation School är skolan med sikte på framtiden – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School Helsingborg tar dig dit. ...

Läs mer om Thoren Innovation School Helsingborg och visa alla program.

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
2/5
natur
28 apr 2021
förlorat potential (tomma löften)

hade höga förväntningar när jag börja men lärarna ger stora löften och informerar om saker som aldrig sker, alltså skolan har en falsk yttre. Exempelvis 10 veckor APL för alla b...

Visa hela
5/5
Anonym naturare
07 apr 2021
Älskar TIS HBG

Det är en underbar liten skola, med fräscha & färgglada lokaler. Här kan man vara sig själv, och få kompisar för livet. Lärarna vet vad de gör, är karismatiska och roliga att pr...

Visa hela
5/5
Josefine
20 dec 2018
En så bra skola!

På Thorén Innovation School så är fokuset på eleverna och deras bästa. Man får en bra relation med lärarna och mycket stöd i skolarbetet. I själva skolan så finns det flera arbe...

Visa hela
Sponsrad