TIS Helsingborg

Thoren Innovation School Helsingborg förbereder dig för framtidsjobben

Hösten 2018 öppnade Thoren Innovation School i Helsingborg på Södra Storgatan 23.

Thoren Innovation School är skolan med sikte på framtiden – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School Helsingborg tar dig dit.

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig från Thoren Innovation School kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

Starta ditt eget företag!

Under din tid på TIS kan du starta ett UF-företag med dina klasskompisar. Ni kan även fortsätta att arbeta med efter studenten som ett riktigt företag.

Hos TIS får du tillgång till:

• Cisco-certifiering– Professionella intyg inom IT och nätverksbranschen som gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden.
  • Cambridge Certificate– (CAE) är ett internationellt erkännande på dina kunskaper i engelska.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Helsingborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Helsingborg

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Helsingborg.

Thoren Innovation School Helsingborg

Södra Storgatan 23
252 23 Helsingborg

innovationsgymnasiet.se

Alexander
Jag var säker redan från början att välja teknik, därmed valde jag lite mellan skolor där jag skulle få dem bösta förutsättningarna för framtiden. Efter många om o men valde jag Thorén innovation school och tog chansen att den var helt ny. Har aldrig varit så nöjd med ett val, skolan väljer att fokusera på eleven och ger elever chansen att välja...
Visa hela
Josefine
På Thorén Innovation School så är fokuset på eleverna och deras bästa. Man får en bra relation med lärarna och mycket stöd i skolarbetet. I själva skolan så finns det flera arbetsplatser och lektionssalarna är bra för fokuset. I helhet en jätte bra skola!
Simon Utter
Jag var tveksam när jag valde en skola som var helt ny, men jag tog risken och jag har inte ångrat mig en sekund.

För att beställa information från Thoren Innovation School Helsingborg, fyll i följande uppgifter:

Thoren Innovation School Helsingborg
Utbildningsrecensioner