”Vi har väldigt engagerade och ambitiösa lärare som alltid vill ens bästa, de hjälper en alltid.” – Elsa Friis, Innovation Program

Thoren Innovation School Göteborg förbereder dig för framtidsjobben

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School tar dig dit.

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

En trygg studiemiljö

Thoren Innovation School Göteborg är en skola där du blir sedd för den du är. Här får du frodas i en stimulerande miljö där du utvecklar dig själv och dina idéer samtidigt som du får den bästa utbildningen inom teknik och IT. Skolan uppmuntrar dig till att bli följsam, tänka själv och att bli en problemlösare.

Thoren Innovation School Göteborg ser det som viktigt att du som elev trivs och känner dig trygg, därför satsar skolan extra mycket på en lugn studiemiljö där rektor, lärare och elever arbetar tillsammans i harmoni.

”Man kan prata med alla oavsett vilken årskurs de går i. Du kan vara vem du vill i skolan och alla kommer ändå gilla dig för den du är.”– Radmehr Daniel Asad Dehgahn, Innovation Program

Hos TIS får du tillgång till:

• Cisco-certifiering – Thoren Innovation School ger dig möjlighet till Cisco-certifiering, vilket är professionella intyg inom IT och nätverksbranschen, och genom dem blir du mer attraktiv på arbetsmarknaden.
  • Cambridge Certificate – Du erbjuds att läsa till ett Cambridge Certificate (CAE) där du får ett internationellt erkännande på dina kunskaper i engelska.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Göteborg

Video

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, får du utveckla dina idéer. Gå från idé till genomförande och gör praktik under minst 10 veckor på en arbetsplats - oavsett vilket program du läser!

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Göteborg.

Thoren Innovation School Göteborg

Åvägen 17 A

www.innovationsgymnasiet.se

För att beställa information från Thoren Innovation School Göteborg, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.