Visa gymnasium.se som: Mobil

”Vi har väldigt engagerade och ambitiösa lärare som alltid vill ens bästa, de hjälper en alltid.” – Elsa Friis, Innovation Program

Thoren Innovation School Göteborg förbereder dig för framtidsjobben 

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School tar dig dit. 

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

En trygg studiemiljö

Thoren Innovation School Göteborg är en skola där du blir sedd för den du är. Här får du frodas i en stimulerande miljö där du utvecklar dig själv och dina idéer samtidigt som du får den bästa utbildningen inom teknik och IT. Skolan uppmuntrar dig till att bli följsam, tänka själv och att bli en problemlösare. 

Thoren Innovation School Göteborg ser det som viktigt att du som elev trivs och känner dig trygg, därför satsar skolan extra mycket på en lugn studiemiljö där rektor, lärare och elever arbetar tillsammans i harmoni.

”Man kan prata med alla oavsett vilken årskurs de går i. Du kan vara vem du vill i skolan och alla kommer ändå gilla dig för den du är.”– Radmehr Daniel Asad Dehgahn, Innovation Program

Hos TIS får du tillgång till:

  • Cisco-certifiering – Thoren Innovation School ger dig möjlighet till Cisco-certifiering, vilket är professionella intyg inom IT och nätverksbranschen, och genom dem blir du mer attraktiv på arbetsmarknaden.
  • Cambridge Certificate – Du erbjuds att läsa till ett Cambridge Certificate (CAE) där du får ett internationellt erkännande på dina kunskaper i engelska.Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Göteborg

Öppet hus

Välkommen till Öppet hus på Thoren Innovation School Göteborg!

Vill du se hur det ser ut på skolan, träffa våra elever och lärare och få hjälp med att välja program? Kom på Öppet hus på Thoren Innovation School – skolan som bäst förbereder dig för framtidsjobben. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda! 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-04-27    Tid:   13:00 - 15:00
Datum:   2019-05-16    Tid:   17:00 - 19:00

Program

Video

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, får du utveckla dina idéer. Gå från idé till genomförande och gör praktik under minst 10 veckor på en arbetsplats - oavsett vilket program du läser!

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Göteborg.

Hitta till skolan

Thoren Innovation School Göteborg

Åvägen 17 A
412 51 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.innovationsgymnasiet.se

Recensioner

Missnöjd elev
(1)
När man påpekar fel lärarna gör så blir dem arga. Maten är knappt ätbar vilket är en stor nackdel då vi går fram till klockan 17:00 flera dagar och då behöver man energin från lunchen. Sen finns det ju vissa lärare som är vettiga också och som faktiskt lyckas lära ut lite saker, men det negativa utväger det positiva med stor marginal.
En av de 98% av elever som är onöjda med skolan
(1)
Du lär få frånvaro och förlora ditt CSN oavsett närvaro, dina betyg lär krasha då de pushar ut 30 inlämningsuppgifter om dagen och skolmaten är vidrig och gammal.
Isak
(1)
Ingen kommunikation, liten matsal, dålig lärare, håller ej vad som lovats, budgeten lägga på helt fel saker. Skolmaten är bland de sämsta i Göteborg och de fortsätter att säga att allt är frid o fröjd. Jag går i 3an och när vi började i 1an sade dem att vi skulle ha 11 veckor praktik innan vi tar studenten, vi har haft 3 av dessa 11 veckor, o...
Ing-Marie Samuelsson, Biträdande rektor Kommentar:
Tack för att du delger oss dina åsikter. Det är väldigt viktig att vi som skola får ta del av både positiv och negativ kritik från våra elever för att vi ska kunna fortsätta att utvecklas. På skolan finns en ledningsgrupp som består av rektor, biträdande rektor samt två förstelärare. Det går alltid att kontakta oss och vi diskuterar gärna för...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Thoren Innovation School Göteborg, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Thoren Innovation School Göteborg
Utbildningsrecensioner
(3,1)
Baseras på 14 recensioner