Visa gymnasium.se som: Mobil

Thoren Innovation School Göteborg förbereder dig för framtidsjobben 

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School tar dig dit. 

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

En trygg studiemiljö

Thoren Innovation School Göteborg är en skola där du blir sedd för den du är. Här får du frodas i en stimulerande miljö där du utvecklar dig själv och dina idéer samtidigt som du får den bästa utbildningen inom teknik och IT. Skolan uppmuntrar dig till att bli följsam, tänka själv och att bli en problemlösare. 

Thoren Innovation School Göteborg ser det som viktigt att du som elev trivs och känner dig trygg, därför satsar skolan extra mycket på en lugn studiemiljö där rektor, lärare och elever arbetar tillsammans i harmoni.

Hos TIS får du tillgång till:

  • Cisco-certifiering – Thoren Innovation School ger dig möjlighet till Cisco-certifiering, vilket är professionella intyg inom IT och nätverksbranschen, och genom dem blir du mer attraktiv på arbetsmarknaden.
  • Cambridge Certificate – Du erbjuds att läsa till ett Cambridge Certificate (CAE) där du får ett internationellt erkännande på dina kunskaper i engelska.Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Göteborg

Öppet hus

Välkommen till Öppet hus på Thoren Innovation School Göteborg!

Vill du se hur det ser ut på skolan, träffa våra elever och lärare och få hjälp med att välja program? Kom på Öppet hus på Thoren Innovation School – skolan som bäst förbereder dig för framtidsjobben. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda! 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-25    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2020-04-07    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-05-14    Tid:   17:00 - 18:00

Program

Video

På Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet, förbereds du för framtidsjobben. Gå från idé till genomförande och gör praktik under minst 5 veckor på en arbetsplats - oavsett vilket program du läser!

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Göteborg.

Hitta till skolan

Thoren Innovation School Göteborg

Åvägen 17 A
412 51 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.innovationsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 2,8

Baseras på 19 recensioner.

Fabian
(1)
Intressant är att se att några som lägger in recension försöker " rädda skolan". Genom att skriva upp betyget, ungefär som " fake" news. Skolan är i särklass bland de sämre gymnasierna i Göteborg. Det är väl solklart efter ni läser samtliga recensioner? Dålig, och otydlig ledning, framför allt, flummiga rutiner präglar denna skola, och med i...
Visa hela
#MakeTISGreatAgain
(4)
Thoren Innovation School Göteborg har en hel del fördelar men också några nackdelar. Jag tog nyligen studenten från TIS och mina tre år har varit väldigt turbulenta vilket innebär att skolan har haft både sina ljusa och mörka stunder. Trean har varit förvånansvärt bra, men tvåan var betydligt sämre. Under mina tre år har skolan stött på massor a...
Visa hela
Red
(1)
Lärarna säger en sak utan information eller fakta och sen ångrar dem sig. Dem ger ingen feedback till varför man får det betyget man får. Maten är ett skämt. Skolans pengar går åt fel saker, dem köper nya skoldator som är värt runt ca 15000kr som runt bara 6 elever får använda istället av maten eller bättre lärare. Lärare kan vara övertygade och...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Thoren Innovation School Göteborg, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(2,8)
Baseras på 19 recensioner.