Visa gymnasium.se som: Mobil

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Thoren Business School Västerås
Programinformation
Västerås
Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Communication Program med inriktning Beteendevetenskap på TBS i Västerås

Osäker på vad du vill göra i framtiden? Vill du läsa ett brett gymnasieprogram som ger dig många valmöjligheter efter gymnasiet? Då passar Communication Program bra. Här har du ett brett program som ger dig god en samhällsvetenskaplig grund att stå på och med en inriktning mot Beteendevetenskap får du dessutom fördjupa dig inom ämnen som ledarskap och kommunikation. 

Inriktning/Profil

LEDAR - OCH BETEENDEVETENSKAP 

  • Pedagogiskt ledarskap 100 poäng
  • Entreprenörskap 100 poäng
  • Retorik 100 poäng
Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Du söker programmet via Gymnasieantagningen i Västerås. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Stadshuset, E268 721 87 Västerås
Telefon: 021-39 06 00
E-post: gymnasieantagningen@vasteras.se

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Medier, information och kommunikation på Samhällsvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande examen. 

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Västerås

”Jag valde TBS Västerås då jag kände att jag ville ha någonting utöver det vanliga. Att varje dag umgås med människor som strävar efter samma mål känns himla bra. Att få vara omkring både vuxna och ungdomar som peppar och...


Läs mer om Thoren Business School Västerås och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Västerås

Thoren Business School Västerås

Kopparbergsvägen 25
722 13 Västerås

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 3 recensioner.

Nara
(4)
Tycker verkligen om min skola, men det negativa är att de fokuserar Mycket mer på ekonomi linjen Än alla andra :(
Ebba CmP14
(5)
Super mysig skola. Gillar den "lilla" känslan där alla får vara med. Lärarna ser alla som en person och inte bara som en elev. Något som bidrar till en bättre skolgång är den nya o fräscha miljön!
Hanna Gillberg
(4)
I sommar tar jag studenten och jag känner mig mer än nöjd över mitt val av program och skola! Jag trivs så bra med alla lärare på skolan, jag är tacksam över att lärarna bryr sig och vill ha en personlig relation med oss elever. Jag har fått ut mycket av mina tre år på Thoren. Jag har lärt mig b.la. hur man ska samarbeta med olika företag och ...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,3)
Baseras på 3 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap från Thoren Business School Västerås, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information