Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Om skolan

”Jag valde TBS Västerås då jag kände att jag ville ha någonting utöver det vanliga. Att varje dag umgås med människor som strävar efter samma mål känns himla bra. Att få vara omkring både vuxna och ungdomar som peppar och stöttar känns tryggt. Vi blir tillsammans förberedda på att komma ut i näringslivet. Jag vill till toppen och då är TBS verkligen det rätta stället att vara på.”  - Cassandra Svensson, Business Program åk 3

Thoren Business School Västerås – för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare

Thoren Business School Västerås är Affärsgymnasiet i tiden. En skola som både elever och lärare skapar och utvecklas i. TBS Västerås vill ge dig ett försprång i livet genom att ge dig en god inblick i näringslivet, både teoretiskt och praktiskt. I undervisningen integreras verkligheten genom bland annat externa föreläsare direkt från näringslivet, ämnesövergripande undervisning och genom samarbete med universitetet.

Nära samarbete med företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. Det innebär att en del av utbildningen, i form av APL, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag

Under din tid på Thoren Business School har du, oavsett program, möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. TBS samarbetar med Ung Företagsamhet (UF) som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Årliga resor – Business Trips

Thoren Business School arrangerar årligen Business Trips för sina elever. Genom resor till alltifrån Nepal, Gambia och Egypten till USA och Kina får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Centralt läge

Alla TBS-skolor ligger i city med närhet till alla samarbetsföretag. Lärandet är alltid i fokus och skolans miljöer utformas för att uppmuntra till arbete, diskussion och avkoppling.


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Västerås, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Västerås

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Västerås.

Hitta till skolan

Thoren Business School Västerås

Kopparbergsvägen 25
722 13 Västerås

 Visa telefonnummer
www.affarsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 14 recensioner.

Mr.ME
(4)
Tog lite att fundera på då jag stod mellan detta och ett annat gymnasium. TBS blev valet, och det är det bästa valet jag gjorde det året! TBS har hög kvalitetskrav och skolan håller sig till det man lovar! Det är en liten trygg skola, sjukt grymma lärare, och allt hänger endast på vad man som elev har för mål och är villig att kämpa för. Man ...
Visa hela
Felicia Larsson
(5)
Mitt val var självklart när jag gick i årskurs 9 och skulle ansöka till en gymnasieskola. Jag letade efter en liten och bekväm skola där lärare brydde sig om elevers utveckling och under öppethus hittade jag TBS. Nu går jag mitt tredje år på Thoren och är lika nöjd över mitt val. TBS är anledningen till att jag har det jobb jag har idag genom mi...
Visa hela
Nöjd person
(5)
Underbar skola med jättebra lärare som bryr sig om varenda elev i skolan. Ångrar inte mitt av skola alls.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Thoren Business School Västerås, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 14 recensioner.