Om skolan

“Jag gillar att TBS ger mig friheten att satsa på det jag tycker är inspirerande och motiverande.” Kaito Galvér, Business Program

Thoren Business School Uppsala – för dig som vill mer

Är du ambitiös och målmedveten? Vill du mer? Oavsett om du vill starta eget, börja jobba eller studera vidare så har Thoren Business School utbildningen för dig!

Med entreprenörskap i ständigt fokus har Thoren Business School Uppsala ett nära samarbete med näringslivet. Tack vare det värdefulla samarbetet startar en del av eleverna egna företag direkt efter studenten, andra blir verksamma i Uppsalas näringsliv och får ledarpositioner. Vilken väg tar du? TBS Uppsala är en skola där alla blir sedda och där du får möjlighet att utveckla din fulla potential.

Nära samarbete med företag

Thoren Business School samarbetar med en mängd företag i flera olika branscher. Tack vare dessa goda relationer får du som elev ha praktik i form av arbetsplatsförlagt lärande  (APL) på ett företag. Du kan också få genomföra spännande projekt och case tillsammans med samarbetsföretag. Till exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag

Oavsett vilket program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta ditt eget drömföretag. Skolan samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), som är Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva egna företag.

Åk på Business Trip

På Thoren Business School får du tillsammans med dina klasskamrater åka på en resa, en så kallad Business Trip, för att du som elev ska få ytterligare värdefulla erfarenheter och kunskaper med dig. Tidigare Business Trips har gått till bland annat Gambia, USA, Kina och Spanien.

Centralt läge

Thoren Business School Uppsala har nyligen flyttat till nyrenoverade och fräscha lokaler  på Väderkvarnsgatan 12. Skolan lägger alltid fokus på lärmiljöerna, och i de nya lokalerna hittas olika typer av inspirerande gemenskapsytor som uppmuntrar till arbete, diskussion och avkoppling. 

Thoren Sports Academy

Affärsgymnasiet i Uppsala erbjuder Thoren Sports Academy för dig som brinner för idrott. Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Business School hjälpa dig med din satsning samtidigt som du får en förstklassig utbildning. Thoren Business School Uppsala är en av få skolor som erbjuder padelinriktning. Här kan du spela padel på skoltid med utbildade och meriterade padeltränare. Inga förkunskaper krävs. Kontakta skolan för att veta mer.


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Uppsala, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Uppsala

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Uppsala.

Hitta till skolan

Thoren Business School Uppsala

Väderkvarnsgatan 12
753 29 Uppsala

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 16 recensioner.

Sara

Skolan ligger centralt, nära till allt. Liten skola som gör skolan mer familjär. Lärarna är superbra, dem bryr sig verkligen i det arbete du gör och är väldigt noga med att man ska nå sina mål! Skolan hittar på mycket roligt såsom business trip, och att man får vara med och delta i olika case!🤩 Mycket nöjd!!

F.d elev

Skolan ligger mitt i stan så det är bra om man vill pendla. Alla lärare och elever är jättetrevliga. Skönt med en liten skola.

Filip

Jag läser ekonomiprogrammet och är väldigt nöjd med mitt val, trevlig skola med bra personal och nära kontakt med lärarna och väldigt bra skolmat.

Recensioner
Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 16 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Thoren Business School Uppsala, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information