Visa gymnasium.se som: Mobil

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Thoren Business School Sundsvall
Programinformation
Sundsvall
Samhällsvetenskapsprogrammet
Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Communication Program, Samhällsvetenskapsprogrammet på TBS i Sundsvall

Communication Program på Thoren Business School i Sundsvall är ett bra val för dig eftersom du får en bred grund inom det samhällsvetenskapliga programmet och därmed många valmöjligheter efter studenten. Så det spelar egentligen ingen roll om du inte har framtiden helt klar för dig, för när du lämnar TBS efter tre härliga år gör du det med en utbildning som gör att du kan ta dig an det mesta. 

Inriktningen Medier, information och kommunikation sätter dina sinnen och problemlösningsförmåga på prov med fokus på bilder, texter och grafisk formgivning. För dig med en kreativ attityd är det här ett bra val! 

Inriktning/Profil

MEDIER, INFORMATION OCH KOMMUNIKATION 

  • Journalistik, reklam och information 1 (100 poäng)
  • Medieproduktion 1 (100 poäng)
  • Medier, samhälle och kommunikation 1 (100 poäng)
Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet i Sundsvall. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Sundsvalls kommun 85185 SUNDSVALL
Telefon: 060-191 000 
Mejladress:

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Medier, information och kommunikation på Samhällsvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande examen. 

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Sundsvall

”Miljön på skolan är det bästa. Jag sitter ofta kvar efter skoltid och pluggar eftersom det är en trevlig miljö och det går lättare att plugga då" - Felix Gemeinhardt, Communication Program På Thoren Business School Sundsvall är relation mellan lärare...


Läs mer om Thoren Business School Sundsvall och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Sundsvall

Thoren Business School Sundsvall

Storgatan 25
852 30 Sundsvall

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation från Thoren Business School Sundsvall, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information