Visa gymnasium.se som: Mobil

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Om skolan

”Miljön på skolan är det bästa. Jag sitter ofta kvar efter skoltid och pluggar eftersom det är en trevlig miljö och det går lättare att plugga då" - Felix Gemeinhardt, Communication Program

Thoren Business School Sundsvall – Affärsgymnasiet som vill göra skillnad

På Thoren Business School Sundsvall är relation mellan lärare och elever nära. I en trevlig och modern miljö mitt i centrum kommer du att trivas och utvecklas som människa. Efter dina tre år på skolan kommer du ha goda teoretiska och praktiska kunskaper oavsett om du väljer att läsa vidare eller börja arbeta. På TBS Sundsvall skaffar du dig vänner och kontakter för livet.

Samarbete med företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. Det betyder att du som elev får göra en del av din utbildning i form av arbetsplatsförlagt lärande på ett företag. Du kan också få möjlighet att genomföra verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag

På alla program har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Följ med på Business Trip!

För att berika utbildningen med ännu mer erfarenheter och kunskaper genomför Thoren Business School årligen resor för eleverna, så kallade Business Trips. Thoren Business School har tidigare besökt bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien.

Centralt läge 

Alla TBS-skolor ligger i city med närhet till alla samarbetsföretag. Här är lärandet alltid i fokus och man utformar skolmiljön för att uppmuntra till arbete, diskussion och avkoppling.

Thoren Sports Academy

Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Business School hjälpa dig med att förverkliga dina drömmar samtidigt som du får en förstklassig utbildning. Därför finns Thoren Sports Academy som gör det möjligt för dig att utöva din sport på skoltid och få den hjälp du behöver för att lyckas både inom din sport och i skolan. På Thoren Business School Sundsvall kan du även välja fotboll som specialidrott. 

Hockeygymnasium med Sundsvall Hockey

I samarbete med Sundsvall hockey erbjuder Thoren Business School Sundsvall hockey som tillval. Du kan alltså välja denna profil oavsett vilket av våra fyra program du vill läsa. 


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Sundsvall, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Sundsvall

Öppet hus

Välkommen till Digitalt Öppet hus på Thoren Business School Sundsvall!

Vill du se mer av skolan, träffa elever och lärare och få hjälp med att hitta det perfekta programmet för just dig? Varmt välkommen till Digitalt Öppet hus på Thoren Business School! Vi ser fram mot att träffa dig och visa hur vi kan hjälpa dig att nå framgång. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vänligen besök vår hemsida för uppdaterad information. 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-01-27    Tid:   17:00 - 19:00   Skicka gärna in en föranmälan på vår hemsida. Learn more
Datum:   2021-04-21    Tid:   17:00 - 19:00   Skicka gärna in en föranmälan på vår hemsida. Learn more

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Sundsvall.

Hitta till skolan

Thoren Business School Sundsvall

Storgatan 25
852 30 Sundsvall

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Karl Marx
(4)
Nivån på lärarna varierade extremt mellan den bästa och den värsta, i den ena stunden funderade man på att bli lärare själv och i den andra funderade man på att hoppa från Alnöbron. Själva undervisningen i sig var dock bra och man kände att man hade lärt sig tillräckligt för att kunna plugga vidare utan större hinder även om man tyckte att lärar...
Thoren Business School Sundsvall Kommentar:
Hej! Maten har fått dåligt betyg. Detta har vi hörsammat och tillsammans med elevrådet har vi upphandlat en ny leverantör av skolmaten (genomfördes under hösten 2013). Detta är resulterat i att vi återgått till att äta i skolans lokaler, vi har ett gediget salladsbord och maten beskrivs av eleverna som betydligt bättre. Mvh Tommy Lerstrand Re...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Thoren Business School Sundsvall, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.