Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Thoren Business School Stockholm
Programinformation
Stockholm
Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Communication Program, Samhällsvetenskapsprogrammet på TBS i Stockholm

Slå ihop ett brett högskoleförberedande program med bra bredd och intressanta medieinriktade kurser och du får Communication program med inriktningen Medier, information och kommunikation. För dig med en kreativ attityd som längtar efter att få sätta dina sinnen och problemlösningsförmåga på prov är det här helt rätt val. Med den här programinriktningen får du lägga fokus på bilder, texter och grafisk formgivning. Communication Program på Thoren Business School i Stockholm är ett bra val eftersom du får en bred grund inom det samhällsvetenskapliga programmet och därmed många valmöjligheter efter studenten.

Inriktning/Profil

Journalistik, reklam och information 1 (100 poäng)

  • Medier, samhälle och information 1 (100 poäng)
  • Journalistik, reklam och kommunikation 1 (100 poäng)
  • Medieproduktion 1 (100 poäng)
Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Som boende i samma kommun som Thoren Business School Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Medier, information och kommunikation på Samhällsvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

”Jag valde Management på TBS för att den ger mig en bra grund i de naturorienterade ämnena men också inom företagsamhet och ledarskap. Eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill arbeta med i framtiden tycker jag att det känns...


Läs mer om Thoren Business School Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Julian Bolander
(5)
Jag är Sam elev och går första året på skolan. Att gå från grundskolan till att börja gymnasiet är ett stort steg i livet då man ska börja ta ett större ansvar och växa upp och bli vuxen. Thoren Business school har hjälpt mig med det på alla sätt och vis. Lärarna på skolan är jättebra och jättesnälla och miljön på skolan är fantastisk. Lokalerna...
Visa hela
Frida Berntling
(5)
Du ska välja tbs för att denna skola har grymt bra lärare, alla är seriösa och alla SER dig, lokalerna är jättemysiga och stämningen i hela skolan är familjär och just min klass är hur bra som helst! Det enda negativa är att maten inte är så jättegod alla dagar, men den är fortfarande ätbar, annars ligger Burger King precis bredvid! :)
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation från Thoren Business School Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Thoren Business School Stockholm
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: