Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Thoren Business School Stockholm
Programinformation
Stockholm
Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Communication Program, Samhällsvetenskapsprogrammet
Communication Program på Thoren Business School är ett gymnasieprogram som ger dig en bred grund inom det samhällsvetenskapliga programmet, av den anledningen får du som läser programmet många valmöjligheter efter studenten. I och med programmets bredd passar det här programmet dig oavsett om du vet vad du vill göra efter gymnasiet eller inte. För dig som väljer att läsa inriktningen Beteendevetenskap väntar kurser inom bl.a. ledarskap, kommunikation och studier om människan. Om det är något som stämmer in på Communication program så är det att valmöjligheterna är många!

Inriktning Beteendevetenskap

LEDAR - OCH BETEENDEVETENSKAP 

  • Pedagogiskt ledarskap 100 poäng
  • Entreprenörskap 100 poäng
  • Retorik 100 poäng
Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Som boende i samma kommun som Thoren Business School Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Beteendevetenskap på Samhällsvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

”Jag valde Management på TBS för att den ger mig en bra grund i de naturorienterade ämnena men också inom företagsamhet och ledarskap. Eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill arbeta med i framtiden tycker jag att det känns...


Läs mer om Thoren Business School Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 4 recensioner.

En nöjd förstaklassare
(5)
Jag har gått ett år på Thoren, eleverna här är så himla trevliga och att vara i skolan är en rolig upplevelse. Man får alltid rättvisa betyg och lärare tar hänsyn till vad du tycker. Det finns såklart alltid något att klaga på som tex att maten var ganska dålig början av året men eftersom rektorn tog hänsyn till det förbättrades maten till vårte...
Visa hela
Hanna
(3)
Väldigt fin och modern miljö, finns alltid mycket plats att sitta på samt många välinredda grupprum. Själva inredningen och lokalerna känns fräscha, stora klassrum. Dem flesta lärarna är bra och pedagogiska. Dock är några lärare svåra att förstå sig på och förklarar uppgifter otydligt.
X
(1)
Skolan har inga resurser till första års eleverna dvs inte nog med läroböcker, deras budget prioriterar marknadsföring för skolan och inte på eleverna. Skulle ha ett samtal med lärare och rektor som paktade ihop sig och sätter skulden på eleven. Hade en spanskavikarie i några månader som bara kunde spanska. Oavsett vad folk har skrivit gå inte h...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap från Thoren Business School Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,5)
Baseras på 4 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: